Intalnire de gradul zero la paravan pentru Gabriela! Iata cine a venit sa o cunoasca si cum a reactionat aceasta cand a aflat identitatea misterioasei persoane

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:28

Gabriela a trecut prin momente emotionate la ultimul ei paravan in cadrul emisiunii.

Ramasa in emisiune doar pentru a participa la un ultim paravan, Gabriela a avut parte de momente inedite. Desi se astepta sa vina la paravan un barbat pentru a-l cunoaste inainte de plecarea din emisiune, aceasta a fost socata sa afle ca persoana care a insistat sa o cunoasca este chiar mama sa, a carei lipsa i-a marcat existenta.

"Mi-a fost cam greu sa ajung, recunoasc, dar mi-am dorit foarte mult sa stau de vorba cu ea si m-am gandit ca in cadrul emisiunii poate accepta intalnirea cu mine si vorbeste cu mine, ca altfel nu vrea
sa vorbeasca cu mine! Eu stiu ca am gresit, stiu ca nu a fost frumos ce am facut cu ea, dar totusi este fiica mea si o iubesc si fac absolut orice, ca sa ma ierte!", a spus mama Gabrielei.

"Mai bine nu venea! N-as putea sa am o altfel de atitudine fata de acesta persoana, pentru ca nu o pot numi mama, pentru ca o mama nu face ce a facut ea la viata ei! Cum as putea sa nu te judec! Ce vrei de la mine, dupa 20 de ani? Unde ai fost pana acum?
Doamnelor si domnilor aplaudati-o pe aceasta femeie ca a venit sa ma cunoasca! Doamna, am crescut la orfelinat! Incepand de cand ati vrea sa redeveniti mama mea?", a spus Gabriela.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Desi mama Gabrielei a continuat sa isi ceara iertare si sa ii explice motivele care au determinat-o sa o abandoneze, tanara a ironizat-o, manifestandu-si indiferenta.


Iata ce replici usturatoare i-a adresat Gabriela mamei sale si daca a acceptat in final sa ridice paravanul:

 

Taguri: