Intalnire de gradul zero la “Supermodels by Catalin Botezatu”: fosta si actuala lui Boureanu, fata in fata!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 20:08

Vineri, 3 aprilie, incepand cu 23:30, in show-ul “Supermodels by Catalin Botezatu” a venit momentul ca aspirantii la titlul de Supermodel sa primeasca o lectie de stil de la una dintre cele mai apreciate modele pe plan international: Valentina Pelinel.

Am inteles ca sunt niste mici probleme la mersul pe catwalk …, le-a spus Valentina Pelinel concurentilor de la Supermodels by Catalin Botezatu.

Prima concurenta care intra in “vizor’ e Gabriela.  Gabrielei i-as recomanda sa mai slabeasca 2 kilograme. Cred ca avem de lucrat la expresia fetei. Postura corpului imi place, a spus Valentina Pelinel.

Celebrul model le-a cerut concurentilor sa fie cat mai flexibili din punct de vedere al expresiei, pe catwalk.

Sunt designeri care prefera stilul acela de fata robotizata. Mergi si te uiti urat. Apoi te intorci. Sunt designeri care iti cer sa fii foarte vessel. Un model trebuie sa poata sa se joace cu aceste stari.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

A venit si randul Laurei Dinca, iubita

lui Cristian Boureanu, sa demonstreze ce poate. Momentul a fost destul de tensionat avand in vedere ca Valentina Pelinel a avut o relatie de cativa ani cu Cristian Boureanu. Dupa defilarea Laurei, Valentina a povestit ca a inteles la ce trucuri a apelat Laura pentru a-si masca imperfectiunile si ca in felul acesta nu a reusit s-o pacaleasca.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16779420/1/media-142796169258590600.jpgCum a decurs jurizarea si care a fost schimbul de replici intre femeile lui Boureanu veti putea afla vineri, 3 aprilie, de la 23:30, la "Supermodels by Catalin Botezatu”, la Kanal D.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.