Intalnire de gradul ZERO! Mama Andreei Tonciu, FATA IN FATA cu Nicolae Mitea. Vezi cum a decurs CONFRUNTAREA

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:34

Andreea Tonciu si Nicolae Mitea au o relatie mai ceva ca in filme. S-au despartit si s-au impacat de nenumarate ori, incat lumea nu mai stie in ce stadiu se afla relatia lor.

Iata insa ca cei doi si-au mai dat recent o sansa. Mama Andreei Tonciu insa si-a iesit din minti cand a aflat ca cei doi au luat-o de la capat.

 

In platoul emisiunii WOWbiz a avut loc o intalnire de gradul zero: Nicolae Mitea a fost fata in fata cu mama Andreei.

 

"Mama ei nu mi se pare un obstacol in relatia noastra.

O inteleg, probabil s-a saturat sa ne vada despartiti de atatea ori", a declarat Nicolae Mitea.

 

"Eu nu vreau sa ma marit. Am o relatie cu Mitea, dar nu vreau sa ma marit. Acum pe primul plan este cariera mea, nu ma gandesc sa imi intemeiez o familie", a spus si Andreea Tonciu.

 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Mama

acesteia a declarat ca i se pare anormala relatia dintre cei doi.

 

"Mi se pare anormal ceea ce face Mitea, nu cred ca se procedeaza asa. Tot timpul ei se despart cand nu le convine ceva. Nu mi se pare ok in 5 ani de zile sa tot faca povestea asta. Nu spun ca nu ar trebui sa se casatoreasca, e problema lor, insa nu procedeaza corect".

 

Ea a adaugat ca, daca intr-adevar vor o relatie, trebuie sa fie mai seriosi.

 

"Daca intr-adevar vor o relatie trebuie sa fie mai seriosi in ceea ce par, sa fie mai uniti, sa aiba ceva in comun unul cu altul. Eu vad ca nu ii leaga nimic".