Intalnire de gradul zero! Oana Zavoranu si Pepe, din nou pe holurile Tribunalului

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:22

Cine ar fi crezut ca Oana si Pepe vor mai fi zariti vreodata impreuna? Cei doi nu au avut, insa, de ales si s-au revazut.

S-au iubit cu pasiune timp de sapte ani si s-au despartit cu scandal la televizor. De trei ani se tot cearta, asa ca vor, nu vor, Oana si Pepe trebuie sa se revada in circumstante mai putin obisnuite. Adica pe holurile Tribunalului caci Pepe si-a dat in judecata fosta sotie. Cantaretul latin lover cere ca fosta sotie, Oana Zavoranu, sa fie cercetata pentru furt. Procurorii au stabilit ca Zavo nu se face vinovata de furt, iar Pepe s-a plans judecatorilor.



In timp ce Pepe nu a facut comentarii nici despre cum decurge procesul, nici despre fosta sotie, Oana Zavoranu a marturisit presei: “ Nici macar nu ma uit in directia lui. A reusit sa ma scarbeasca in ultimul hal prin toate manevrele, masinatiunile, minciunile si lucrurile lipsite de orice urma de bun simt sau de respect fata de anii petrecuti impreuna ”.

##VIDEO79686##

 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”