Intalnire de poveste! Ion Dichiseanu s-a facut shaormar pentru o femeie care il iubeste de peste 40 de ani! Cum a reactionat aceasta cand l-a vazut pe actor

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 sep 2020, 17:35

Tanti Sica este cel mai mare fan al lui Ion Dichiseanu, iar actorul a decis sa ii faca o surpriza. Ion Dichiseanu a fost shaormar pentru cateva ore, totul pentru a o servi pe femeia care il indrageste de foarte multi ani.

"Nu vreau sa pacalesc publicul. Vreau sa se vada ca intr-adevar m-ai instruit", a spus Ion Dichiseanu.


 "Am tablouri mai multe cu Dichiseanu. Sotul meu stie de pasiunea mea pentru Ion Dichiseanu. Din tinerete l-am iubit, sotul meu seamana cu el. A fost visul meu sa fiu actrita, dar nu am avut oportunitatea asta", a spus tanti Sica.
Nicu Alifantis a intrat in shaormerie in timp ce acolo se afla Ion Dichiseanu.

"Asa ceva se intampla o data in viata. Sa dai peste el aici! Dansul e un dibac", a spus artistul.
Femeia a fost in culmea fericirii cand a vazut ca Ion Dichiseanu este cel care ii ofera o shaorma. Tanti Sica l-a pupat, l-a imbratisat pe Ion Dichiseanu si i-a spus tot ce simte pentru el.

 
"Tocmai mie sa mi se intample? Eu de o viata intreaga va iubesc.
M-am gandit mereu la dumneavoastra. Daca ma serviti dumneavoastra, totul e perfect! Tremur, nu-mi vine sa cred. Eu m-am casatorit cu taica-su pentru ca semana cu dumneavoastra", a spus femeia.


Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.