Intalnire dramatica intre Haluk si Zafer! Afla cum il va convinge Haluk pe rivalul lui sa nu depuna plangere impotriva lui Gunes, in aceasta seara de la ora 20:00, la Kanal D

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:21

Dezechilibrat de lipsa lui Gunes, Haluk lupta din rasputeri sa isi elibereze sotia din inchisoare recurgand din nou la amenintari impotriva lui Zafer.

Descoperind ca fosta sa sotie a fost cea care l-a ajutat pe Zafer sa revina in viata lui Gunes, Haluk recurge la un gest extrem pentru a o face sa regrete ca a pus la cale un astfel de plan. Barbatul isi pierde din nou controlul si merge sa o pedepseasca pe Sevilay.

Intre timp, isi face aparitia Ali, care sare disperat in ajutorul mamei sale, incercand sa o scape de tortura aplicata de Haluk.

Revoltat de atitudinea tatalui sau, tanarul il ataca cu sange rece.

In urma altercatiei provocata de Haluk, sora sa decide ca a venit momentul ca fratele ei sa primeasca ajutor specializat pentru a se vindeca de traumele suferite in copilarie. Haluk accepta cu greu decizia surorii sale si merge sa se trateze intr-o clinica, insa la scurt timp, acesta reuseste sa fuga cu ajutorul lui Sevilay.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Chinuit de gandul ca Gunes se afla inca la inchisoare, Haluk il cauta din nou pe Zafer pentru a-l convinge sa nu depuna plangere impotriva sotiei sale si sa renunte la custodia fetelor. Intalnirea celor doi devine din ce in ce mai tensionata deoarece Haluk recurge la amenintari cu moartea asupra rivalului sau...

 

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.