Întâlnire inedită între Anamaria Prodan și Bănel Nicoliță ”Ajungeai mai sus dacă erai cu mine?” Ce spune fostul fotbalist despre impresară

Author: Diana Bostan

Anamaria Prodan și Bănel Nicoliță

Sursa: Instagram- Anamaria Prodan/ Captură Kanal D

Anamaria Prodan și Bănel Nicoliță au avut parte de un dialog de senzație la Gala Excelenței. Impresara și fostul fotbalist și-au aruncat replici picante.

Cei doi s-au intersectat în timp ce fostul internațional român acorda un interviu. Bănel Nicoliță și Anamaria Prodan nu au putut rata ocazia de a se îmbrățișa și de a schimba câteva impresii savuroase.

Bănel Nicoliță regretă faptul că nu a fost impresariat de Anamaria Prodan

Fostul internațional român a avut doar cuvinte de laudă la adresa impresarei. Bănel Nicoliță a dezvăluit faptul că îi pare rău că a ratat ocazia de a fi impresariat de Anamaria Prodan, în perioada în care juca fotbal. 

Impresara a fost plăcut impresionată de cuvintele lui Bănel Nicoliță și a mărturisit că dacă nu a avut ocazia să-l impresarieze pe el, poate o va face cu copiii lui. ”Îi mulțumesc și îmi pare rău că nu am avut ocazia să fiu impresariat de ea”, a spus Bănel Nicoliță, în videoclipul postat de Anamaria Prodan pe contul său personal de Instagram.

Citește și: Ce spune Anamaria Prodan după ce a apărut pe Burj Khalifa! Impresara a vorbit despre bărbatul pe care îl iubește. Aceasta l-a numit „viitorul soț”

Anamaria Prodan nu s-a putut abține și i-a adresat marea întrebare lui Bănel Nicoliță: ”Ajungeai mai sus dacă erai cu mine?”, întrebare la care Bănel Nicoliță a răspuns afirmativ. 

Bănel Nicoliță a devenit cunoscut în urma activității sale la Steaua București. Născut într-o familie cu multe nevoi, brăileanul avea un singur vis, acela de a ajunge un mare fotbalist. Bănel s-a retras din activitate la vârsta de 31 de ani, iar de atunci a încercat să dea lovitura în alte domenii. Acesta și-a deschis chiar și o școală de fotbal pentru copii, dar și-a încercat norocul și-n afaceri.

Fostul fotbalist a trecut și printr-un divorț în anul 2020, iar din căsătoria cu Cristina au rezultat două fete.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

Anamaria Prodan este mândră de realizările sale

Deși mulți au judecat-o la începutul carierei și nu-i dădeau șanse de reușită într-un sport al bărbaților, Anamaria Prodan a ajuns unul dintre cei mai titrați impresari din România, având în palmaresul său jucători de top.

Anamaria Prodan este mândră de toate realizările sale și nu dă înapoi de la nimic. Fiind crescută într-o familie cu spirit liber, impresara a știut cum să facă bani încă din copilărie, iar pentru această educație îi este recunoscătoare părinților.

Citește și: Cât costă să îți apară poza pe Burj Khalifa, în Dubai? Câți bani a plătit Anamaria Prodan pentru a apărea pe cea mai înaltă clădire din lume

Iar aceste cuvinte mă bucură enorm. Merg mai departe cu capul sus mândră de tot ceea ce am realizat pe acest pământ. Iți mulțumesc Bănel Nicoliță, ești un mare caracter”, a scris Anamaria Prodan, pe contul său personal de Instagram.

Deși a trecut printr-un divorț, Anamaria Prodan se simte mai puternică și mai determinată ca niciodată. Impresara este mândră de realizările sale și de copiii săi. În anul 2021, Anamaria Prodan a reușit să intre în Top Capital, ocupând locul 141 în clasament, cu o avere estimată la 60 de milioane de euro.