Întâlnire surprinzătoare pentru Safiye. Astăzi, de la ora 21:45, în noul episod din serialul “Vinovați de iubire”, difuzat la Kanal D

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 05 iun 2024, 15:48
video Foto(7)

În această seară, noi evenimente neașteptate se vor derula într-un nou episod din serialul “Vinovați de iubire”.

Astăzi, de la ora 21:45, în noul episod din serialul “Vinovați de iubire”, difuzat la Kanal D, Han este îngrijorat de soarta surorii sale Gulben, care îl iubește obsesiv pe Esat și face tot ce-i stă în putință pentru a fi alături de acesta.

Citește și: Ce se întâmplă cu serialul “Vinovați de iubire”! La ce oră și în ce zile va fi difuzată producția turcească începând din această săptămână

Întâlnire surprinzătoare pentru Safiye

Gulben reușește să afle unde locuiește Esat și îi face o vizită acestuia. Îngrijorat peste măsură de ceea ce se petrece Esat apelează la ajutorul lui Han. Împreună cu soția sa, Han o aduce acasă pe Gulben iar tânăra o atenționează pe sora să mai mare că ea se va căsători cu Esat și va pleca din casa părintească. Cum Safiye se teme mai mult ca orice să fie părăsită de familia sa, Gulben își atinge scopul de a o face să sufere pe sora sa.

În plus, Safiye trece prin stări unice odată cu sosirea în oraș a lui Naci, cel de care este îndrăgostită din copilărie. Naci este acum un respectat profesor iar Safiye nici nu mai vrea să iasă din casă de teamă că nu știe cum să reacționeze dacă îl va revedea pe bărbatul pe care îl iubește și acum.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: INTERVIU: Farah Zeynep Abdullah, despre serialul "Vinovati de iubire". Ce spune actrița despre İnci, personajul pe care îl interpretează: "Nu avem multe în comun..."

Ce se va întâmpla atunci când Gulben află că Esat și Esra sunt împreună și, cum va reacționa Safiye atunci când ea și Naci se întâlnesc, puteți afla astăzi, de la ora 21:45, în noul episod din serialul “Vinovați de iubire”, difuzat numai la Kanal D.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?