INTALNIRI de gradul zero intre fosti si foste! Cum REACTIONEAZA vedetele in aceste situatii

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 08 oct 2020, 01:00

Vedetele care au divortat, poate ca si-ar dori sa nu mai dea nas in nas cu fostii, INSA acest lucru este inevitabil, avand in vedere ca fac parte din acelasi spatiu monden. Priviti ce situatii se produc!

Diana Dumitrescu si Ducu Ion zici ca joaca v-ati ascunselea la evenimente! Se intalnesc in aceleasi locuri si totusi INCEARCA sa stea ascunsi, insa tot se trezesc fata in fata. Diana e singura, el e cu actuala lui Ioana si uite asa...toti trei se saluta scurt si se pierd apoi, in multime. Culmea e ca si Ioana pare a fi urmarita de trecut. La un party, la care a venit fara Ducu, blonda s-a intalnit cu Paul Ipate, fostul ei iubit si partener din reclame.

S-au asezat unul langa celalalt si au schitat un “Buna” nervos.

##VIDEO115482##Semn ca nu toti pot sa patreze o relatie buna cu fostul, Alina Laufer, cand da nas in nas cu Jorje, nu-i a buna! Desi a fost iubire mare intre ei, cei doi nici nu se mai saluta!  La un eveniment, Alina a trecut pur si simplu prin spatele fostului ei sot, fara sa ii arunce macar o privire, iar Jorge s-a uitat si a intors capul in alta parte.
Apele s-au mai calmat, in acea seara, doar cand EL a facut un gest, chiar in timpul interviului nostru.

Laura Cosoi si Smiley s-au iubit de nu au mai stiut de ei si dupa ce relatia s-a dus pe apa sambetei, au plans pana si fanii! Ei au ramas prieteni si asta se vede. Cum neprevazutul nu poate fi evitat, Laura si iubitul ei Cosmin s-au intalnit intamplator cu Smiley la o decernare de premii.


Nu a fost deloc o intalnire delicata, caci Smiley si Cosmin chiar s-au dat la glume. S-au salutat, au vorbit, iar Laura i-a aruncat o privire discreta fostului ei iubit. Smiley, politicos, a salutat-o si s-a asezat la locul lui, la doi pasi de masa porumbeilor.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.