Întâlniri fatale. Cătălin Cazacu a văzut moartea cu ochii!

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 04 ian 2018, 22:45

Duminica, 7 ianuarie, la ora 20:00, la Kanal D va avea premiera reality show-ului “EXATLON” unde douazeci de concurenti, doua echipe, una a faimosilor, formata din zece vedete, iar cealalta, echipa razboinicilor, formata din oameni obisnuiti, dar care practica intens activitati sportive se vor lupta pentru premiul de 100.000 de Euro.

Fiecare dintre acestia isi etaleaza atuurile si isi intimideaza adversarii, inainte de prima confruntare care va avea loc in indepartata Republica Dominicana. Catalin Cazacu, campion de motociclism viteza, a povestit ca de-a lungul carierei sale, nu o data s-a intamplat ca viata sa ii atarne de un fir de ata. Concurentul de la “Exatlon” povesteste cum se deruleaza clipele si situatiile pe care le traieste la limita in sportul pe care il practica. 

“Niciodata nu am stiut, in toate incercarile din cariera mea, cat de aproape am fost de moarte, dar acesta a fost unul dintre cele mai motivante lucruri pentru ca mi-am dorit ca, daca maine va fi ultima mea zi, sa ramana ceva dupa mine. In acele clipe, atunci cand iti vezi moartea cu ochii, totul decurge foarte lent si iti intra in reflex automatismele. Totul se intampla ca si cand cineva ti-ar prelua controlul total !”,

spune Catalin Cazacu.

Sportivul a povestit ca prima confruntare cu moartea s-a intamplat pe cand avea 14 ani, iar urmele ramase in urma acestei ”batalii” nu au fost deloc de neglijat.

“Aveam 14 ani atunci cand viata mi-a fost pusa in primejdie pentru prima oara, in timpul unei curse. M-am ales cu patru coaste rupte, cotul si clavicula, de asemenea”, a

continuat acesta.

Nu ratati reality show-ul “EXATLON”, difuzat incepand din 7 ianuarie, de la ora 20:00, la Kanal D! Doua echipe, douazeci de concurenti, dintre care zece sunt vedete, vor intra intr-o confruntare unica, ce presupune probe de foc, menite sa le testeze acestora pregatirea fizica, viteza de reactie si puterea psihica.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.