Întâlniri romantice în Casa iubirii! Laurențiu și Alexandru pun la cale surprize de pomină pentru Lorena și Irina! Aflați ce se va întâmpla, joi, 17 august, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Author: Ana Filip
Actualizat: 16 aug 2023, 21:58
Foto(5)

Momente pline de romantism în Casa iubirii! Un nou cuplu e pe cale să se înfiripe în cadrul show-ului! Irina și Alexandru se vor apropia din ce în ce mai mult! Iar Lorena și Laurențiu își vor face noi mărturisiri de iubire!

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii aduce în continuare în atenția telespectatorilor, noi momente de senzație, întâlniri romantice, surprize de proporții, dar și tensiuni aprige și răsturnări neașteptate de situație care de cele mai multe ori ii pun la grele încercări mai ales pe concurenții care deja formează un cuplu în cadrul show-ului.

Întâlniri romantice în Casa iubirii! Laurențiu și Alexandru pun la cale surprize de pomină pentru Lorena și Irina

În ediția de joi, 17 august 2023, în Casa iubirii va pluti o atmosferă romantică. În casa băieților, Laurențiu și Alexandru vor pune la cale surprize de pomină pentru partenerele lor, Lorena și Irina. Dacă Laurențiu va fi destul de relaxat și își va aștepta iubita pentru o conversație plăcută într-un spațiu retras, Alexandru va fi foarte panicat și va încerca să pună totul la punct pentru că Irina să fie încântată de surpriza lui.

Ajutat de către colegii săi, Alexandru a organizat un picnic de senzație chiar în grădina casei și a ținut cont de toate detaliile posibile, pentru că Irina să fie încântată și fericită și să își dorească să îl cunoască mai bine. Concurentul a întins o pătura, a pregătit doua farfurii cu mâncare si a creat chiar si o atmosfera romantica, aducând câteva lumânări mici.

Reacția Irinei a fost uluitoare pentru Alexandru, care nu se aștepta ca tânăra sa admire tot ceea ce el a realizat.

Irina: Ce frumos, Alex!

Alexandru: Mai zi o dată!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Irina: Ce frumos!

Alexandru: Uite, tot ce vezi tu aici e făcut cu mânuța mea!

Irina: Serios? Nu cred!

Citește și: George și Larisa, la un pas de a-și spune adio pentru totdeauna! Cei doi concurenți au dat cărțile pe față astăzi în Casa iubirii și au spus care au fost principalele motive ce au dus la separarea lor

Citește și: Bianca, vizită cu peripeții în casa băieților! „Ai căutat băiatul nou? Am văzut că l-ai găsit pe Laurențiu!” Concurenta s-a apropiat din nou de fostul ei pretendent și a stârnit gelozia Lorenei

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?