Intamplare socanta la Adjud. O copila de 16 ani s-a electrocutat dupa ce a incercat sa-si faca un selfie pe o linie de tren

Editor: Silviu Bunea Autor: A.M.
Actualizat: 26 sep 2020, 01:10

Adolescenta s-a urcat pe un vagon de tren pentru a-si face un selfie. In timp ce se pregatea sa-si faca fotografia, si-a aranjat parul, insa, a atins cu mana firul de inalta tensiune si s-a electrocutat.

Iar pentru fotografia de senzatie, la care visa, ar putea plati cu viata. Nimic nu s-a invatat din tragedia care a facut inconjurul tarii, in urma cu nici doua luni? Nenorocirea de azi s-a petrecut in zona triaj. Fata, in varsta de 16 ani, era cu doua prietene, insa doar ea a urcat pe tren. Fara sa tina cont ca pe deasupra ei trec cabluri periculoase.

Andreea a plecat impreuna cu cateva prietene in zona triaj a Adjudului.

A vrut sa-si faca o poza deosebita, pe un vagon. Urma sa publice fotografia pe Facebook, insa nu a mai apucat.


Adolescenta a fost transportata de urgenta la spitalul din Focsani. Ranile erau, insa, foarte grave, avea arsuri pe aproape toata suprafata corpului, asa ca medicii au decis sa o transfere, cu elicopterul, la Spitalul de Arsi din Bucuresti.

Oamenii spun ca pe linia de tren nicio garnitura nu mai circula.
In loc sa duca la fier vechi ce a mai ramas, vagoanele au fost lasate aici, transformandu-se intr-o joaca periculoasa pentru copii.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

 

Taguri: