Intamplare tragica pe strada ingropata in noroaie! Operatiunea de salvare a unui cald impotmolit

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 23 sep 2020, 15:35

Dupa ce zilele trecute o femeie care-si tinea in brate copilul in varsta de un an a cazut in noroaiele de doi metri, joi, un carutas s-a rasturnat cu atelajul in santul din mijlocul strazii.

Incidentul s-a petrecut pe strada care a revoltat o tara intreaga, dupa ce noi am difuzat imaginile revoltatoare cu oamenii ingropati in noroaie. Norocul barbatului a fost ca a reusit sa sara din caruta, astfel incat nu a fost prins sub atelaj. Calul, insa, a ramas impotmolit in santul adanc. Ce a urmat intrece orice imaginatie.

Revoltator este putin spus! La 3 zile dupa ce localnicii urlau pe jumatate ingropati in noroaiele din strada, doar, doar cineva va veni sa-i ajute, inevitabilul s-a si produs! Joi seara, un carutas a ajuns intr-o groapa de aproape doi metri, de pe

ulita numita parca in ciuda „Strada Perlelor”. Salvatorii au fost nevoiti sa inainteze pe jos aproximativ o jumatate de kilometru.

Localnicii au facut un apel disperat catre primarul localitatii, in urma cu 3 zile. Omul a promis ca-i ajuta. Iata, insa, rezultatul. Nervii s-au amestecat cu nerabdarea omului de a-si vedea caruta si calul la suprafata si a rezultat o tragicomedie. Daca a vazut ca pompierii intarzie cu rezultatul, localnicul a luat problema in propriile maini.

Pompierii au reusit sa scoata calul din sant, dupa ce l-au legat cu mai multe franghii si furtunuri. Operatiunea anevoioasa i-a ostenit nu doar pe pompieri, ci si pe carutas. Dupa ce si-a vazut calul scos la suprafata, acum lui nu-i mai venea sa iasa.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Incidentul

de aseara se putea termina tragic. Acesti oameni isi duc zilnic copiii la scoala in carca, de frica sa nu-si vada micutii ingropati in noroaie. Pana acum, doar un exacavator a trimis ieri Primaria sa mai mute din noroaie. Gropile, insa, se adancesc tot mai mult, iar ploile le sporesc amaraciunea.

Firma care a castigat licitatia pentru lucrarile de pe strada Perlelor a intrat in insolventa. Lucratorii au sapat santurile fara a avea insa si tevile ce urmau a fi introduse.

Cand vor putea pasi pe un drum civilizat, fara teama ca pot ramane ingropati in noroaie mai rau decat animalele? Nimeni nu are inca un raspuns.

 

Taguri: