Intamplarea emotionanta traita de Mariana de la Exatlon! O fana si-a luat haina de pe ea si i-a dat-o ca sa nu o bata ploaia!

Autor: Matei Vaihan
Actualizat: 15 mai 2018, 15:49

Recent, intamplarea emotionanta traita de Mariana de la Exatlon a fost impartasita de atleta si fanilor ei.

Zilele trecute, intamplarea emotionanta traita de Mariana de la Exatlon a coplesit-o pe atleta, care le-a marturisit fanilor ei ce a trait intr-o zi ploioasa „Ajung la casa de bilete RATB, langa biserica de la mall. Doamna ma recunoaste de la Exatlon. Imi pun de 5 lei calatorii pe card”, a povestit Mariana.

„Apoi ma felicita pentru tot ce am făcut la Exatlon Romania si pentru tot ce fac pe plan sportiv.

La care îmi spune brusc: „Am o surpriza pentru tine”. Si-mi da aceasta vesta care nu trece ploaia prin ea. Raman uimita si ii mulţumesc pentru gestul făcut”, a marturisit Mariana.

Fanii au aflat intamplarea emotionanta traita de Mariana de la Exatlon. De cand a fost eliminata din competitie, Mariana si-a reluat cursele de anduranta, participand la mai multe evenimente organizate in Franta, Italia si Ungaria. 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.