Interpreta frumoasei Neriman din „Un destin la rascruce” este pasionata de calarie

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:23

Frumoasa actrita Neslihan Atagul, interpreta rolului Neriman din serialul “Un destin la rascruce”, difuzat de Kanal D de luni pana vineri, de la ora 20.00, este pasionata de hipism, sport pe care il practica cu regularitate.

Cel putin o data pe saptamana, Neslihan merge la un hipodrom din apropierea Istanbulului, unde practica sportul sau favorit in compania lui Yildirim (“Fulger”), calul sau preferat.

“Caii sunt cele mai blande si intelegatoare animale. Un om care stie sa citeasca in ochii si in sufletul unui asemenea animal invata sa fie mai bun, mai echilibrat si mai generos. Caii au o energie pozitiva care iti incalzeste inima”, a declarat Neslihan Atagul.

Actrita a mai declarat ca are o slabiciune pentru cai inca din adolescenta, cand a luat primele lectii de hipism.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.