INTERVIU - Adelina Pestritu inainte de impacarea cu Liviu Varciu! "Prezenta feminina in jurul lui Liviu dauneaza grav casniciei"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 13 iul 2020, 17:19

Luna martie este una speciala pentru Adelina Pestritu, pe langa faptul ca aceasta s-a impacat cu Liviu Varciu, ea apare pe coperta revistei TABU.

Adelina a acordat un interviu lui Dan Silviu Boerescu in care a facut dezvaluiri despre relatia ei prezentatorul emisiunii" Roata Norocului" de la Kanal D.

 

Frumoasa bruneta poarta, in poza de pe coperta, un trenci de piton agintiu, unicat in Romania, pret- 620 milioane vechi (62.000 ron).

 

Adelina Pestritu a acceptat sa realizeze pentru noul numar al revistei TABU o sedinta foto inedita! Atunci, bruneta nu nici nu banuia ca urmeaza sa se impace cu fostul ei sot. Urmeaza un interviu savuros!

 

TABU:Până la urmă, cine pe cine a lăsat? Tu pe el?

 

ADELINA:Nu ştiu cât contează acest amănunt dar, ca să lămurim situaţia, dacă mai este cazul, eu am fost cea care a intentat acţiunea de divorţ.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/TAB-6486accda31ea750e6e4753f3dbe3a28.jpg(...) Dacă ar fi să mă împac cu Liviu şi ar trebui să pun o condiţie,  aceea ar fi:  "Să ne mutăm pe o insulă unde nu vor exista alte femei în jurul nostru". Prezenţa feminină în jurul lui Liviu dăunează grav căsniciei.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"


Dacă aş lucra la D-Paparazzi şi te-aş urmări, în ce locuri/ipostaze ar trebui să te pozez ca să obţin un material suculent, provocator?

 

Hm ...bună întrebare! Probabil,  ar trebui să mă urmăreşti de vis-a-vis de casa mea. Ai obţine poze incendiare, având în vedere că de multe ori uit că am draperiile trase şi defilez precum Eva, fără haine pe mine.

Eu ţi-am vândut pontul, acum ...spor la treabă!

 


Cu cine nu ai vrea să fii surprinsă niciodată în imagini?

 

Cu un star porno.

 

Restul interviului il puteti citi in noul numar al revistei TABU martie, de sambata dimineata la toate punctele de difuzare a presei.

 

Taguri:

Urmărește-ne pe: Distribuie
Citește și:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.