INTERVIU - Bursucu de la Roata Norocului: “Da, mama si iubita mea nu ma striga…”

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 20 sep 2020, 17:35

Adrian Cristea, alias Bursucu, prezinta, alaturi de Ana-Maria Barnoschi, emisiunea „Roata Norocului”, difuzata in fiecare duminica, de la ora 20:00, la Kanal D. Aceasta a raspuns cu amabilitate si umor intrebarilor.

 

Geamana, odata un sat fara pereche, insa comunistii l-au condamnat la moarte. Atunci satul nu s-a putut apara, iar azi, in libertate, nimeni nu vrea sa-l salveze
Cum s-a stins o comunitate de sute de oameni  in jurul unui lac otravit? Afla sambata seara, de la ora 20:00!
Geamana, jumatate de veac de singuratate- un reportaj marca "Asta-i Romania"

- Exista cineva care nu te striga Bursucu? Cum ai capatat aceasta porecla?

Da, mama si iubita mea nu

ma striga Bursucu! La un moment dat, cand faceam parte din baletul unei emisiuni, un producator de platou mi-a dat aceasta porecla. Eram foarte multi si el nu stia numele fiecaruia, prin urmare ne-a poreclit pe fiecare in parte. Eu m-am ales cu... Bursucu.

- Ai acelasi nume ca un cunoscut fotbalist de la noi... Mai exista si alte asemanari intre voi? Ai cochetat vreodata cu fotbalul?

Mi-a placut foarte mult fotbalul, am cochetat de-a lungul timpului cu acest sport; cred ca este

un sport pe care l-as fi practicat la modul profesionist daca nu lucram in televiziune. Nu cred ca am alte asemanari cu fotbalistul Adrian Cristea.

- La Kanal D, esti coleg cu Teo. Care este cel mai important sfat pe care l-ai primit de la aceasta?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Sa

fiu eu, tot timpul vesel.  Cel mai important lucru pe care l-am retinut a fost acela ca publicul nu vrea sa te vada suparat, posomorat; prin urmare, intr-o emisiune de divertisment trebuie sa faci oamenii sa se simta bine, sa ii binedispui, indiferent de ce ti se intampla tie in viata privata.

- Urmaresti alte emisiuni TV din strainatate? Care sunt preferatele tale?

Da, urmaresc si alte show-uri, atat din Romania, cat si din strainatate.

As aminti “Ellen Show”, dar si “Asta-i Romania”, o emisiune de reportaje care prezinta tara noastra asa cum este ea, cu bune si cu rele.

Citeste continuarea pe apropotv.ro!