INTERVIU CU actrita din serialul “Un destin la rascruce”, Neslihan Atagul! "Drama ei este recognoscibila in multe societati"

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 20:34

Neslihan Atagul, actrita care O interpreteaza pe Neriman in serialul "Un destin la rascruce", difuzat de miercuri pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D a acordat un interviu in care a vorbit despre cariera ei.

Neslihan Atagül: Neriman este o fata aparent simpla, dar cu o personalitate complexa. Drama ei este recognoscibila in multe societati si in toate timpurile, din antichitate si pana in zilele noastre -€“ aceea a femeii oprimate de reguli patriarhale. Formele de discriminare a femeii impuse prin legi nescrise, insusite si perpetuate de comunitate, sunt incompatibile cu aspiratiile lui Neriman. Aparent, este prototipul femeii traditionale, „femeia de casa“ supusa familiei, care, la un moment dat, constientizeaza situatia in care se afla si se intoarce impotriva regulilor si legilor in spiritul carora a fost crescuta.

Din acest punct al actiunii, Neriman devine anti-prototip. Drama pe care se sprijina povestea serialului, precum si complexitatea si diversitatea de situatii carora trebuie sa le faca fata Neriman, m-au atras de la prima lectura a scenariului.

De ce ai ales cariera de actrita?
P entru ca actoria imi da posibilitatea sa exprim stari si sentimente pe care viata mea, in mod obisnuit, poate nu mi le-ar oferi.

Actoria imi ofera sansa sa traiesc mai multe vieti. Fiind o profesie versatila iti testeaza limitele de fiecare data, cu fiecare rol, si astfel nu ai cum sa te plictisesti. Blazarea este incompatibila cu profesia de actor. Cei care se declara blazati in aceasta profesie probabil ca au pierdut pe drum bucuria de a juca. Stiu ca sunt tanara si drumul meu in aceasta profesie este la inceput, dar simt acut ca nu o voi trada niciodata.
Bucuria de a juca nu ma va parasi nici cand voi avea o varsta venerabila.


Cum decurge o zi obisnuita din viata ta?
Nu am o viata diferita de cea a fetelor de varsta mea. Preocuparile mele sunt comune cu ale lor: ascult muzica -€“ in ultima vreme mi-am descarcat pe telefon multa muzica clasica -€“ citesc, ma uit la filme, fac sport, ies cu prietenii la cinema.
De obicei, cand imi place un film, ma uit la el de mai multe ori. Prima data il privesc cu ochiul „profesionist“ al actorului, apoi il vad din perspectiva relaxata a spectatorului. Ma emotioneaza dramele romantice si filmele fantasy.

Citeste aici continuarea!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.