Interviu cu Erkan Petekkaya, personajul masculin principal din "Furtuna pe Bosfor"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:27

Serialul “Furtuna pe Bosfor” va fi difuzat, incepand din 5 octombrie, in fiecare luni si marti, de la ora 20:00.

Eva.ro i-a adresat cateva intrebari personajului masculin principal, Erkan Petekkaya.

eva.ro: In “Furtuna pe Bosfor” jucati rolul unui tata bun in relatia cu fiica sa. Ce fel de tata sunteti in relatia pe care o aveti, in viata reala, cu fiul dvs?

Erkan Petekkaya: Imi place sa cred ca sunt un tata modern pentru fiul meu (n.red.- Canon Cem).

Desi este inca un copil, incerc sa construiesc incet, discret, caramida cu caramida, un barbat responsabil, numai prin dialog, deschidere si prietenie. Nu cred ca o autoritate paterna excesiva mai da roade in zilele noastre.

Copiii de azi au deschidere la nou si la informatie mai mult decat avem noi, adultii: in primul rand, pentru ca ei au mai mult timp la dispozitie, si in al doilea, pentru ca au mintea mai putin supusa la rutina si la conventii.


De cele mai multe ori, eu sunt cel care afla de la el care sunt trendurile in materie de muzica, stiinta sau tehnologie, si nu invers.
Astfel stand lucrurile, eu si fiul meu suntem foarte buni prieteni, iar prietenia noastra nu exclude respectarea catorva reguli elementare – sa-si faca ordine singur in camera, de exemplu.

eva.ro: Subiectul serialului este unul foarte dureros… Dincolo de o poveste de dragoste interzisa, avem de-a face cu doua tinere care afla ca de fapt au fost schimbate la nastere, asadar parintii care le-au crescut nu sunt parintii biologici.
Cum ati reactiona daca ati afla ca baiatul dumneavoastra nu e, de fapt, copilul dumneavoastra?


Erkan Petekkaya: Intr-adevar, subiectul este foarte dramatic, astfel de cazuri exista. Nu ai cum sa nu te cutremuri la gandul unei asemenea surprize, dar cred ca esti parinte, in aceeasi masura, pentru copilul pe care l-ai crescut, chiar daca acel copil nu e sange din sangele tau.

Cititi interviul complet pe eva.ro.

 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?