INTERVIU cu HALIT ERGENC, protagonistul din « Suleyman Magnificul - Sub domnia iubirii », despre casatoria cu Berguzar Korel

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:44

Halit Ergenc, talentatul actor care interpreteaza personajul principal in serialul "Suleyman Mgnificul-Sub domnia iubirii", cunoscut publicului din Romania din serialul "O mie si una de nopti" in care a jucat rolul lui Onur Aksal, a vorbit intr-un interviu despre relatia pe care o are cu sotia lui, frumoasa Berguzar Korel, dar si despre fiul lor.

Halit Ergenc, actorul care il interpreteaza pe impozantul sultan Suleyman in serialul turcesc de mare succes "Suleyman Magnificul- Sub domnia iubirii" este un familist convins si crede in casatorie. 

"Casatoria e ca un copac"
, a spus actorul." Samanta pe care o cultivi este insasi dragostea. Daca te casatoresti cu persoana pe care intr-adevar o iubesti, trebuie sa stii sa eviti furtunile. Nimic nu e roz in viata, incepand de la problemele de la serviciu si alte greutati care fac ca lucrurile sa para dificile.
Ceea ce face ca o casnicie sa functioneze, este capacitatea cuplului de a se sprijini unul pe celalalt si de a se respecta. Asa, copacul prinde radacini si incepe s-ii creasca crengi. Dragostea si respectul sunt poate cele mai importante ingrediente intr-o relatie dintre doi oameni."


Halit nu este de acord cu sintagma potrivit careia casnicia distruge dragostea. Actorul a spus ca acest lucru depinde de asteptarile fiecaruia.
"Daca esti genul de persoana care se indragosteste de IUBIRE, atunci ea se va stinge cand vei intalni o persoana si vei incepe sa cauti in alta parte." 

Cat despre frumoasa familie pe care o are cu actrita Berguzar Korel, lui Halit i se lumineaza ochii de bucurie cand vorbeste despre fiul lui, Ali, in varsta de doi ani. "Acum merge si ne surprinde in fiecare zi.
Ne arata lucruri noi in fiecare zi. Niciodata in viata mea nu m-am gandit ca voi trai o asemenea experienta." 


Cel mai mult l-a impresionat pe Halit rapiditatea cu care Ali asimileaza lucrurile. "Nu este un copil despre care sa spui ca e un geniu, dar modul cum invata si cat de repede, este incredibil."  Intrebat daca isi mai doreste si alti copii, Halit Ergenc, nu a ezitat, raspunzand ferm ca "da", insa in viitor.
"Ne dorim si alti copii, in viitor, insa niciodata nu se stie cand."