Interviu cu Haluk Kurçer, presedintele Kanal D Romania: „Cand m-am alaturat echipei, toti s-au uitat ciudat la mine. Eram tipul strain care a lucrat in domeniul bancar”

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 17:22

Intrat pe piata din Romania in 2007, postul Kanal D a ajuns acum pe locul al doilea in topul televiziunilor din tara noastra in ceea ce priveste audientele in Prime-Time la nivel national, dar si al publicului de la orase.

Cat de mult au contat serialele turcesti in propulsare postului in randul celor preferate de telespectator, ce impact a avut criza economica asupra televiziunii si cum a ajuns Haluk Kurçer, dupa 30 de ani experienta bancara, sa conduca un post de televiune in Romania, aflati dintr-un interviu acordat Vocea.biz.

De doua decenii, Haluk Kurçer locuieste in Romania. A ajuns in tara noastra la cativa ani dupa Revolutia din 1989, intr-o iarna geroasa.

„Era foarte frig si multa zapada pe strazi. Totul era gri si, recunosc, a fost un pic demoralizator pentru mine”, marturiseste el acum.

Cu o experienta solida in domeniul bancar, sarcina lui Kurçer a fost atunci sa construiasca in tara noastra, de la zero, Demir Bank.

„Am construit acea institutie de la zero, m-am ocupat de obtinerea autorizatiilor, de gasirea unui sediu si de angajari, de tot ce inseamna o institutie bancara.

Nu a fost usor, dar am reusit si a fost una dintre bancile de succes din Romania”, a povestit el pentru Vocea.biz.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

A repetat, mai tarziu, experienta in Bulgaria, unde a locuit doi ani, apoi a revenit in Romania ca manager al unei institutii financiare.

Un telefon primit in 2007 de la Aydin Dogan avea, insa, sa-i schimbe total traseul profesional.

„Mi-a spus ca doreste sa deschida un post de televiziune in Romania si ca are nevoie de mine. I-am spus Domnule, dar nu stiu nimic despre televiziune. Eu vin din sectorul bancar, deci daca va pot ajuta cu expertiza pe partea financiara, cu placere!. Dar el a zis Nu, nu! Vreau ca tu sa fii managerul!”, a rememorat el.

Cititi continuarea pe vocea.biz.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.