INTERVIU Cum se înțelege, de fapt, Alexandru Abagiu cu Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu! Ce spus despre atmosfera de la filmări: „Mă distrează teribil”

Autor: Sara Andreescu
Actualizat: 10 mai 2023, 11:54

Cum se înțelege Alexandru Abagiu cu Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu

Sursa: Intagram Bravo, ai stil!

Alexandru Abagiu, cel mai nou jurat de la „Bravo, ai stil!”, a vorbit în exclusivitate despre atmosfera de la filmări și despre cum se înțelege cu colegii săi. 

Alexandru Abagiu a vorbit în exclusivitate despre experiența „Bravo, ai stil!”, acolo unde acesta are rolul de jurat, alături de Raluca Bădulescu  și Maurice Munteanu. Ce părere are celebrul make-up artist despre noul rol și cum se înțelege cu ceilalți jurați? 

Citește și: EXCLUSIV| Cum se înțelege Raluca Bădulescu cu sora ei. „Alături de ea am cele mai frumoase amintiri”, a mărturisit vedeta Kanal D

Cum se înțelege Alexandru Abagiu cu Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu 

Alături de Raluca Bădulescu și de Maurice Munteanu, Alexandru Abagiu analizează și notează ținutele concurentelor în cel de-al 8-lea sezon al emisiunii de modă „Bravo, ai stil!”, emisiune difuzată pe noul post de televiziune KANALD2.

Într-un interviu acordat în exclusivitate site-ului kanald.ro, Alexandru Abagiu a vorbit despre noua experiență în rol de jurat și despre ceea ce îi place cel mai mult la emisiune.

Renumitul make-up artist se simte bine în compania colegilor săi, la adresa cărora a avut numai cuvinte de laudă. 

Cum este experiența „Bravo, ai stil!” pentru tine, până în acest moment? Descrie-ne, în câteva cuvinte, lucrurile care îți plac cel mai mult la emisiune

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Mă prezint în fiecare zi de filmare cu o super energie pe platou și abia aștept să văd ce ne-au pregătit concurentele. Îmi doresc de multe ori să fiu și eu, la rândul meu, uimit de alegerile lor. Îmi place atmosfera de la repetiții, mă distrează teribil compania colegilor mei jurați Raluca si Maurice. Nu ai cum să te plictisești, iar micile noastre glume reprezintă « Viața» în adevăratul sens al cuvântului.

Ilinca este mereu o prezență fermecătoare, iar echipa de productie « Rocks!» ”, ne-a mărturisit Alexandru Abagiu.

Citește și: Cine este Alexandru Abagiu, noul jurat de la „Bravo, ai stil!”. Unul dintre cei mai buni make-up artiști din Europa vine la Kanal D2

Ce părere are Alexandru Abagiu despre alegerile concurentelor în materie de machiaj si coafură  

Alexandru Abagiu își dorește să ridice ștacheta în ceea ce privește alegerile concurentelor în materie de machiaj și coafură. Make-up artistul speră să le inspire pe fete și, prin sfaturile sale, să le ajute să-și accesorizeze corect ținutele și le completeze cu tendințele potrivite în materie de beauty. 

„Sunt multe situații în care îmi spun mie însumi că sunt încă la început de drum și că este normal ca ele sa se focuseze mai mult pe partea de ținute, așa cum ne-a obișnuit deja show-ul în cele șapte sezoane difuzate pana acum, dar asta nu înseamnă

că la un moment dat nu voi ridica ștacheta.

Dacă stăm să ne gândim, în 2023 machiajul, coafura și manichiura au fost ridicate la rang de accesorii. În acest context, nu văd de ce concurentele nu și-ar accesoriza corect ținutele sau lookul dacă râvnesc la acest titlu de « Cea mai stilată femeie din România».

În momentul acesta cred că multe dintre ele se pot încadra în zona safe. Eu îmi doresc mult mai mult decât atât și de aceea voi continua să le dau sfaturi sau să le fac să înțeleagă de ce anumite lucruri funcționează sau nu pentru ele. Doar în felul acesta pot spera la lucruri inspirate, de ce nu, extravagante și aș putea spune chiar inovative”, a spus celebrul jurat.