Interviu de exceptie cu Florin Piersic! Iata ce l-a tinut pe maestru mereu tanar

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 02:13

Cine ar vrea sa-l opreasca pe Florin Piersic din povestit? La cei 78 de ani ai sai, are multe sa ne spuna.

Iata o mostra, pe care n-ati vrea s-o ratati!  „Nu imi mai spuneti <>, ca nu am murit inca! Eu incerc o pastila pe zi, dar pentru ceva ce nu pot sa va spun astazi, dar mi-am dat seama ca nu are niciun efect si am renuntat si la aia!”

Unde apare Florin Piersic, nu mai e loc de tristete. Si nici ca mai poate cineva sufla o vorba.

Caci umorul si vorbele de duh se revarsa din prea plinul sufletului si mintii agere. Marele nostru actor nu poate fi decat invitat special la orice eveniment apare: „Eu sunt un om nu care e pus tot timpul pe glume, ci sa creez in jurul meu o stare placuta, nu as jigni niciodata pe nimeni”

Si, tineti-va bine, caci Florin Piersic marturiseste de unde i se trage exuberanta cu care da gata audienta! Iata-l, recunoscand, in direct, in fata dumneavoastra adevarul: „Vreau sa spun atat: ati spus de Suleyman Magnificul, care acum 500 de ani poate a luat aceste, cum sa

spun eu, suplimente alimentare.. Ei, dumneavoastra, astazi, la inceput de primavara, aveti de-a face cu Florin Maginificul !” Iar acum are sansa sa ajunga in tara lui Suleyman: „M-au invitat in Turcia, nu am fost niciodata!”
, recunoaste actorul.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

De atatea ori l-am auzit cu totii pe Florin Piersic, si l-am privit cu cata eleganta se afiseaza, dar niciodata nu ne-am plictisit.

„Am o fire, asa m-am nascut, probabil ca asa o sa si termin, intotdeauna mi-a placut sa vorbesc cu cei din jur, sunt un om normal, sunt un om obisnuit.

Vreau sa va spun ceva, voi si dumneavoastra trebuie sa intelegeti ca am ce va spune, am 78 de ani, dar eu sunt fericit dom’le ca pot sa vorbesc cu ele!” Mai clar de atat nici ca se putea.

Deci, de la ele i se trage pofta de...vorbit: „eu am avut un viciu, dar nu am putut sa il duc la capat cat as fi vrut. Mie, spre deosebire de asta care ma filmeaza, mi-au placut muierile. Mi-au placut toate partenerele mele. Nu am avut nimic cu ele, ca nici nu puteti sa imi dovediti, ca sa simta ca eu joc cu ele. Si in viata personala am avut neveste foarte frumusele!”.
Si asta l-a tinut tinar toata viata: „Uitati-va la mine,va doresc tuturor sa ajungeti la varsta mea si sa nu depindenti de niciun medicament!”>
, ca nu am murit inca! Eu incerc o pastila pe zi, dar pentru ceva ce nu pot sa va spun astazi, dar mi-am dat seama ca nu are niciun efect si am renuntat si la aia!”

Unde apare Florin Piersic, nu mai e loc de tristete.

Si nici ca mai poate cineva sufla o vorba. Caci umorul si vorbele de duh se revarsa din prea plinul sufletului si mintii agere. Marele nostru actor nu poate fi decat invitat special la orice eveniment apare: „Eu sunt un om nu care e pus tot timpul pe glume, ci sa creez in jurul meu o stare placuta, nu as jigni niciodata pe nimeni”

Si, tineti-va bine, caci Florin Piersic marturiseste de unde i se trage exuberanta cu care da gata audienta! Iata-l, recunoscand, in direct, in fata dumneavoastra adevarul: „Vreau sa spun atat: ati spus de Suleyman Magnificul, care acum 500 de ani poate a luat aceste, cum sa spun eu, suplimente alimentare.. Ei, dumneavoastra, astazi, la inceput de primavara, aveti de-a face cu Florin Maginificul !” Iar acum are sansa sa ajunga in tara lui Suleyman: „M-au invitat in Turcia, nu am fost niciodata!”, recunoaste actorul.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

De atatea ori l-am auzit cu totii pe Florin Piersic, si l-am privit cu cata eleganta se afiseaza, dar niciodata nu ne-am plictisit. „Am o fire, asa m-am nascut, probabil ca asa o sa si termin, intotdeauna mi-a placut sa vorbesc cu cei din jur, sunt un om normal, sunt un om obisnuit.

Vreau sa va spun ceva, voi si dumneavoastra trebuie sa intelegeti ca am ce va spune, am 78 de ani, dar eu sunt fericit dom’le ca pot sa vorbesc cu ele!” Mai clar de atat nici ca se putea. Deci, de la ele i se trage pofta de...vorbit: „eu am avut un viciu, dar nu am putut sa il duc la capat cat as fi vrut. Mie, spre deosebire de asta care ma filmeaza, mi-au placut muierile. Mi-au placut toate partenerele mele. Nu am avut nimic cu ele, ca nici nu puteti sa imi dovediti, ca sa simta ca eu joc cu ele. Si in viata personala am avut neveste foarte frumusele!”. Si asta l-a tinut tinar toata viata: „Uitati-va la mine,va doresc tuturor sa ajungeti la varsta mea si sa nu depindenti de niciun medicament!”.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.