Interviu de senzatie cu Pavel Stratan si copiii sai! Pavel e neschimbat, insa celebra Cleopatra arata de nerecunoscut, are 15 ani si arata ca un FOTOMODEL

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 dec 2017, 10:09

Pavel Stratan este un barbat implinit. Artistul are doi copii talentati de care se mandreste. Cei trei au acordat un interviu emisiunii "Wowbiz", in care au facut declaratii inedite.

Cleopatra Stratan s-a transformat intr-o domnisoara frumoasa, iar acum este mai inalta decat tatal ei. Adolescenta, in varsta de 15 ani, nu se gandeste inca la baieti. Cleopatra este foarte ambitioasa si stie exact ce vrea.

Pavel Stratan nu vrea inca sa se gandeasca la modul in care va reactiona atunci cand Cleopatra va veni acasa cu un iubit.
 
"Ea are 1,77, cu 2 centrimetri mai inalta.
Mai este timp pana va veni cu un baiat. Depinde cu cine o sa vina. In primul rand toti suntem atenti la jocurile de cuvinte. Vreau sa fiu cat mai mult langa copii. Daca am concert, incerc sa-i iau si pe ei", a spus Pavel Stratan.

Cititi continuarea pe wowbiz.ro
 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.