INTERVIU EXCLUSIV! Antonia rupe tacerea: “Despartirea de Vincenzo Castellano a fost dureroasa! Acum vreau sa ma lase sa imi cresc fetita!"

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 23 iul 2020, 15:45

Jurata de la KIDSing a oferit un interviu fabulous pentru WOWbiz.ro. Antonia s-a hotarat sa puna punct tirului de atacuri pornite asupra ei, prin intermediul presei, de familia Castellano.

S-au spus prea multe neadevaruri, s-au lansat prea multe informatii distorsionate. Antonia face lumina, azi, intr-un interviu fabulous pe care a acceptat sa il acorde, in exclusivitate, WOWbiz.ro.

WOWbiz.ro: E adevarat ce se spune? Esti in razboi cu familia Castellano?

Antonia: Razboi? Eu nu sunt in razboi cu nimeni. Sunt o fire pasnica care vrea liniste si fericire. Eu nu sunt in stare sa ma razboiesc cu nimeni, eu nu stiu sa dusmanesc sau sa fiu rautacioasa.

Eu vreau doar sa fiu alaturi de fetita,  sa fiu fericita, sa fiu lasata sa fiu mama.

WOWbiz.ro:  Familia Castellano e de alta parere. Te acuza ca te-ai purtat urat la ultima ta vizita in Italia, ca ai adus reprosuri legate de educatia pe care o primeste fiica ta la Napoli…

Antonia: Nu este adevarat! Este doar o alta rautate pe care au aruncat-o si atat.
Inca o rautate, pe langa multe altele. A fost o vizita normala, asa cum se intampla ori de cate ori ma duc sa o vad pe Maya. Am discutat normal, cu mama si sora lui Vincenzo, rugandu-le sa nu o cocoloseasca prea tare pe fetita mea, pentru ca nu vreau sa devina un copil alintat excesiv, care plange din orice si care obtine foarte usor ceea ce isi doreste. Ce e anormal? Nu asa procedeaza orice mama responsabila?

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16769801/1/media-141409598710763600.jpg

WOWbiz.ro: Vizitele tale in Italia sunt tensionate? Ti se face inima cat un purice cand urmeaza sa te vezi cu “clanul Castellano”?

Antonia: Si da si nu. Inainte de toate vreau sa lamuresc un lucru. Desi au aparut anumite informatii in presa, eu nu ma vad, la Napoli, cu altcineva decat cu mama lui Vince si cu sora lui. Atat. Cu ele locuieste Maya.

Nu ma vad cu unchi, frati, cumnati sau mai stiu eu cu cine. Doar cu ele doua, cu care am o relatie buna, civilizata. Acum, legat de ceea ce simt… simt bucurie pentru ca imi revad copilul, emotie si tensiune pentru ca intalnirea se intampla la mare distanta de casa, intr-o locuinta care nu e a mea ci a familiei sotului cu care sunt in proces de divort… Tensiune exista…

WOWbiz.ro: 
Esti “navetista de Napoli”! Bati mii de kilometri, foarte des, sa iti vezi fetita. Nu e obositor, mai ales pentru o gravida ca tine?


Antonia: Pentru Maya, nimic nu e obositor. Da, ma termina psihic si nu-mi doresc nimic mai mult decat sa fiu cu fiica mea la mine acasa, in intimitate, nu in vizita. Vreau sa ii fiu mama cu adevarat, sa o am alaturi, sa o invat lucruri, sa o vad cum  creste...
Nu e normal ca fetita mea sa stea numai acolo, in Italia. Trebuie sa vina si in Romania, acolo unde locuiesc eu, mama ei.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.