INTERVIU: Farah Zeynep Abdullah, despre serialul "Vinovati de iubire". Ce spune actrița despre İnci, personajul pe care îl interpretează: "Nu avem multe în comun..."

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 05 iun 2024, 11:16

“In pandemie o prietena mi-a oferit o cutie de vopsea si m-a incurajat sa fac aceasta schimbare de look, sa imi vopsesc parul albastru…”

În această seară, începând cu ora 21:45, telespectatorii pot urmări un nou episod din serialul de succes "Vinovați de iubire", difuzat pe Kanal D. Îndrăgita actriță Farah Zeynep Abdullah joacă rolul principal al lui İnci, un personaj complex și nonconformist. Cu o carieră strălucitoare și o prezență deosebită pe ecran, Farah își dezvăluie pasiunea pentru actorie și legătura specială cu echipa serialului. Despre "Vinovați de iubire", Farah spune că este un proiect de suflet, în care fiecare membru al echipei, de la regizori până la colegii actori, contribuie pentru a  transforma fiecare scenă într-o adevărată magie.

Actrița consideră că secretul succesului acestui serial constă în scenariul captivant și în personajele realiste, cu care publicul se poate identifica cu ușurință.

Citește și: Actrița Farah Zeynep Abdullah, din serialul “Vinovați de iubire”, a început să muncească încă din perioada liceului

Farah Zeynep Abdullah, despre serialul "Vinovati de iubire"

Farah Zeynep Abdullah, cunoscută pentru sinceritatea și naturalețea sa, își conturează personajul cu multă grijă, adăugând un strop din propria sa experiență și personalitate.

Deși este dificil să se descrie pe sine, spune prietenii o văd ca pe o persoană emoțională, sinceră, impulsivă și empatică – trăsături care se reflectă și în interpretarea sa.

În ceea ce privește stilul personal, Farah preferă hainele confortabile și machiajul natural, alegând să se îmbrace simplu și practic, atât în viața de zi cu zi, cât și pe platourile de filmare. Actrița apreciază brandurile mass-market și este adepta cumpărăturilor din magazine second-hand, iar sfaturile bunicii și mamei sale sunt mereu binevenite în alegerea ținutelor.

Farah Zeynep Abdullah își găsește fericirea în lucruri esențiale precum sănătatea, pacea, credința, călătoriile și muzica – elemente care îi aduc echilibru și bucurie în viața cotidiană. Nu ratați întâlnirea cu Farah și personajul său fascinant, İnci, în serialul "Vinovați de iubire", pe Kanal D, de miercuri până vineri, la ora 21:45. Mai multe despre viata si cariera actritei puteti descoperi in interviul de mai jos!

 1. Ce inseamna proiectul “Vinovati de iubire” pentru cariera ta?

O spun cu toata sinceritatea; sunt extrem de fericita sa lucrez alaturi de aceasta echipa minunata. Colegii mei sunt minunati si in culise ne distram grozav. Poate parea cliseic ce spun, insa in astfel de proiecte pe termen lung, prietenia este extrem de valoroasa. Intreaga echipa este complet dedicata acestui serial.  Productia “Vinovati de iubire” ocupa deja un loc foarte important in cariera mea.

2. Care crezi că este secretul serialului?

Cred ca serialul are un scenariu grozav care se reflecta foarte bine pe ecran. Regizorii Çağrı Vila Lostuvalı si Çiğdem Bozali fac magie, imi este greu sa exprim in cuvinte. Personajele sunt familiare oricarui om, pentru ca intruchipeaza caractere, experiente si trairi pe care le regasim in oameni din jurul nostru, in familiile noastre, in cercul nostru de prieteni.

Suntem constienti ca filmam o poveste dificila din punct de vedere psihologic si abordam fiecare scena cu sensibilitate, blandete si empatie.

3. Serialul prezinta personaje complexe cu trairi emotionale intense. Cum este Farah Zeynep Abdullah?

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Imi este greu sa ma descriu, mai ales ca eu cred ca actiunile sunt cele care ne definesc cu adevarat. Sunt cum actionez, indiferent de ceea ce spun. O sa spun cum ma descrie cea mai buna prietena a mea; emotionala, sincera, impulsiva, curioasa, empatica.

4. İnci este un personaj nonconformist la prima vedere. Cat de repede ai intrat in pielea personajului?

Pentru mine este foarte important sa inteleg personajul asa cum este el scris, sa nu ma identific complet cu el, doar sa adaug ceva din mine si din experienta mea de viata. İnci este un personaj complex. Banuiesc ca nu avem prea multe in comun, in afara de parul nostru albastru. In pandemie o prietena mi-a oferit o cutie de vopsea si m-a incurajat sa fac aceasta schimbare de look, sa imi vopsesc parul albastru. Aveam aceasta culoare cand am inceput filmarile. A fost si o coincidenta amuzanta. Cand m-am intalnit cu regizoarea Çağrı si ea avea suvite albastre in par. Discutand despre cum ar trebui sa arate personajul ne-am gandit si cu totii am decis sa pastram parul albastru.

5. Te implici si in cum arata personajul tau? S-a intamplat sa spui ca nu doresti sa porti un anumit machiaj sau o anumita tinuta?

De obicei port ce trebuie. Am si un record in ceea ce priveste viteza de imbracare. Sunt gata în 30 de secunde, pentru ca am stabilit deja stilul personajului inca de la inceput. Desigur, ceea ce simt este important si daca este ceva care ma deranjeaza, spun.  İnci este o femeie care se machiaza zilnic, se imbraca confortabil, alege haine care sa-i permita sa se miste cu usurinta. Nu este foarte pedanta sau in tendinte, nu acorda multa importanta acestor lucruri. Iubeste cerceii, poarta cercei foarte frumosi, care si mie imi plac foarte mult.

6. Tu cum te imbraci in viata de zi cu zi? De unde iti faci cumparaturile?

Prefer blugii, pantalonii scurti, tricourile. Imi plac adidasii si marimile intermediare de toc care nu sunt prea inalte. Nu ma simt frumoasa in tocuri joase si nici nu ma simt confortabil in tocuri inalte. Ma machiez singura atat în timpul lucrului, cat si in viata de zi cu zi, pentru ca imi place sa arat natural. Imi plac lucrurile practice si simple care nu-mi ocupa mult timp.

Iubesc brandurile mass-market. Mi se intampla des si  sa merg la cumparaturi si sa nu achizitionez nimic. Intotdeauna primesc ideile bunicii si ale mamei cand ma imbrac. Am mare incredere in gustul lor.

7. Care sunt cele cinci conditii esentiale ale tale pentru fericire?

Sanatate, pace, credinta, calatorie si muzica.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?