Interviu genial la dublu! Ana Maria Barnoschi si iubitul vorbesc, pentru prima oara, despre momentele in care s-au indragostit!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:01

Ana Maria Barnoschi traieste de un an o frumoasa poveste de dragoste cu Marian, un tanar care a cucerit-o din prima clipa! Recent, cei doi si-au aniversat iubirea si au rememorat in fata reporterilor WOWbiz.ro cele dintai intalniri.

Este frumoasa, sexy si dorita de foarte multi barbati din Romania. Din pacate pentru ei insa, inima Anei Maria Barnoschi, colega lui Bursucu’ de la “Roata Norocului”, este data unui singur reprezentant al sexului tare.

“In urma cu cateva zile, eu si Marian am sarbatorit un an de iubire! Nu am facut o petrecere speciala, pentru ca ambii am muncit, insa, la finalul zilei, cand ne-am intors acasa, ne-am bucurat de relatia noastra superba.

In plus, ne-am facut si cadouri, care sa marcheze aniversarea speciala. Eu i-am cumparat lui o pereche de pantofi, asemanatori cu ai mei, fiindca ne place sa ne imbracam aproximativ la fel, iar el mi-a daruit niste papuci pe care mi i-am dorit de foarte multa vreme”, a declarat Ana pentru WOWbiz.ro.

Vedeta a fost nostalgica si, in minte, i-au revenit momentele de inceput ale relatiei cu Marian.
“Prima data, ne-am intalnit profesional, apoi, el mi-a dat adresa de facebook. Sincer, mi-a placut de el din prima clipa si, de aceea, curioasa, m-am uitat pe profilul lui! Insa… m-am speriat! Am vazut ca avea in brate o fetita si pareau foarte apropiati. L-am intrebat daca are un copil si, razand, mi-a spus ca este nepotica lui! Atunci, m-am linistit! Am acceptat sa ies cu el la un film, apoi am mers la un restaurant si, incet, incet, s-a infiripat o relatie frumoasa.
Acum, suntem nedespartiti”, a povestit Barnoschi, care imediat a fost completata de iubitul ei. “ Eu m-am indragostit de ea la prima vedere. Nu ma gandeam la nimeni altcineva. Este femeia care ma completeaza pe mine”, a spus barbatul.

Daca iubire mare este la mijloc, deocamdata, despre un pas spre o logodna nu se pune problema. “Nu ne grabim, luam totul usor si ne bucuram de relatia noastra.
Probabil va veni si ziua in care Marian imi va darui un inel, insa nu este momentul acum”, a specificat Ana, care, totusi, si-a pus in gand ca, la finele verii, sa plece intr-o vacanta romantica alaturi de iubitul sau.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”