INTERVIU Hatice Sendil: "Femeile din tara mea pun mare pret pe ingrijirea cu produse naturale"

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 22:39

Hatice Sendil, protagonista serialului de la Kanal D, „Ziua in care mi s-a scris destinul”, a dezvaluit pentru One.ro ce-i place cel mai mult la munca ei, care sunt secretele de beauty ale turcoaicelor, ce o inspira in domeniul fashion, ce produse de frumusete foloseste sau care este actorul ei preferat de la Hollywood.

- In Romania, ai o multime de fani, gratie rolurilor din seriale. Cum te simti cand stii ca esti apreciata de atat de multa lume din alte colturi ale lumii?

Este un sentiment fabulos. Ca om, te simti ales si binecuvantat. Sentimentele mele de recunostinta pentru aprecierea pe care o primesc sunt nemasurate. De aceea, incerc sa nu ii dezamagesc pe cei care ma urmaresc, iar cand sunt solicitata pentru fotografii si pentru autografe, oricat de obosita as fi, acord atentie acelor oameni.

Noi, actorii, ne luam energia de la cei care ne urmaresc. Le multumesc fanilor mei de pretutindeni pentru ca imi scriu mesaje de apreciere pe pagina mea de Facebook.

- Ce iti place cel mai mult la cariera ta de pana acum?

As putea sa va spun ce imi place cel mai mult la munca mea, nu neaparat la cariera mea. Imi plac diminetile dinainte de filmare, la primele ore cand ajung pe platou.

Imi plac aerul rece al diminetii, aroma de cafea care se amesteca placut cu mirosul de pudra de la cabina de machiaj. Aceste senzatii imi deschid toate simturile si imi trezesc pofta de viata. Pentru mine, inceputul unei zile de munca este, intotdeauna, cel mai frumos moment. Munca mea pe platou, daca ar fi sa o definesc, este o suma de dimineti frumoase.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

- Ţi-ai ales un motto pe baza caruia iti ghidezi viata?

Cititi continuarea

pe one.ro.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.