Interviu IN EXCLUSIVITATE cu Aurora Simionescu, romanca de la NASA VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 02 nov 2020, 07:35

Aurora Simionescu este cercetator in astrofizica. A lucrat in cadrul NASA, iar in curand va face parte dintr-o echipa de cercetatori care vor lansa un satelit cu raze X de ultima generatie.

In 2008, in urma studiilor si cercetarilor, a realizat ca materia din Univers este distribuita intr-un fel de retea care are noduri, care sunt conectate de filament, descoperit pentru prima data emisia in raze X de la un astfel de filament din reteaua cosmica. Pasiunea pentru astrofizica a descoperit-o cand era in clasa a XII-a dupa ce a citit o carte primita cadou de la mama ei. A terminat liceul in Braila, a facut facultatea la Bremen dupa care a urmat doctoratul la Munchen.
A primit o bursa la NASA, iar acum urmeaza sa lucreze la un proiect in Japonia. In ceea ce priveste viata extrateresta, Aurora Simionescu ca ar putea exista planete cu aceleasi proprietati ca si Pamantul, care sa poata sustine viata.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.