Interviu incendiar cu Elena Udrea! Cum a trecut de la "mi-am dorit sa fiu presedintele Romaniei" la "am inceput sa aprofundez credinta religioasa"

Autor: S.B. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 22:18

Surprinsa de echipa “Teo Show”, in vacant ape litoral, Elena Udrea a facut cateva dezvaluiri despre modul in care isi petrece concediul la malul marii.

Fostul ministru a recunoscut ca alearga in fiecare dimineata inainte de rasaritul soarelui si este cea mai buna alergatoare de pe plaja, deorece are mult antrenament. Aceasta alearga in fiecare dimineata, in jur de zece km pe plaja, pana la ora 7:30 dupa care urmeaza ritualul cu cafeau de dimineata si apoi isi petrece timpul la plaja. Este abordata de tineri pe plaja in fiecare dimineata, cand iese la alergat, insa fostul ministru nu este deranjat deloc, ba, mai mult, se simte flatata sa vorbeasca cu cei care o admira.

“Oamenii s-au obisnuit ca alerg dimineata, stau se uita, intai ma identifica, cei mai multi vor sa faca poze, vor sa-mi spuna ceva. Sunt oameni din toata tara, care, de multe ori vor sa-mi spuna despre ceea ce am facut eu in localitatea lor. Sunt cel mai bun alergator de pe plaja. Nu puteti tine pasul cu mine!”, a spus Elena Udrea.

Intrebata cum a reusit sa depaseasca perioada intunecata din viata sa, Elena Udrea a marturisit ca a gasit modalitatea prin care se apara de energiile negative ale oamenilor, adoptand un nou stil de

viata si gandind doar pozitiv.

“Eu gandesc pozitiv, mi-am propus sa ma simt bine si nu las nimic din ce este in jurul meu sa ma perturbe! Am tot spus ca am citit multe carti de dezvoltare personala, de gandire pozitiva si am inceput sa aprofundez credinta religioasa! Poate datorita experientelor nefericite din viata mea, din ultimii ani, am gasit un mijloc de a ma linisti si de a trece peste toate aceste dificultati prin credinta! Nu trec prin cea mai linistita si fericita perioada din viata mea si cu toate acestea, ma simt extraordinar de bine!”, a

zis fostul ministru.

Elena Udrea a dezvaluit ca s-a orientat catre credinta pentru a se reveni psihic dupa incercarile dificile ale vietii sale. Acesta a recunoscut ca s-a spovedit pentru prima data anul trecut, cand si-a luat ininma in dinti si a mers la preotul sau duhovnic pentru a se elibera de trairile negative acumulate.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

“M-am

spovedit prima data la 42 de ani! S-a intamplat anul trecut! Nu am gresit niciodatra in fata lui Dumnezeu! Sunt lucruri pe care nu poti sa le spui! Nu am fost niciodata la psiholog!”, a spus Udrea.

Spre finalul interviului aceasta a marturisit ca isi doreste o familie si copii, considerand ca o familie i-ar aduce mai mult echilibru, dar ca nu s-ar grabi in acest sens, ci lasa lucrurile sa decurga firesc.