Interviu incendiar cu Wilmark! Juratul de "KIDSing" recunoaste ca nu mai fumeaza, nu mai pune pic de alcool in gura si e un pic... metrosexual!

Autor: A.M. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 19:34

Wilmark este unul dintre cei trei jurati de la “KIDSing”, cel mai important show pentru copii din aceasta toamna, pe care il puteti vedea, in fiecare seara de miercuri, de la orele 20.00, pe Kanal D.

Juratul KIDSING povesteste cine l-a influentat cel mai mult in ultima vreme si cat s-a schimbat de cand este jurat in acest concurs de mare amploare.

Wilmark este unul dintre cei trei jurati de la “KIDSing”, cel mai important show pentru copii din aceasta toamna, pe care il puteti vedea, in fiecare seara de miercuri, de la orele 20.00, pe Kanal D.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16766943/1/media-141086070876799700.jpg
Wilmark: Sincer, sper ca acest concurs sa fie primit in casele oamenilor cu multa caldura pentru ca, daca o sa-l urmariti, o sa vedeti ca avem copii foarte talentati, cu mare potential!



Rep: Ai fost jurat la “Dansez pentru tine”, cum te simti acum la un concurs de copii?

W: Nu este o noutate pentru mine sa jurizez copii, este o noutate pentru oamenii de la televizor! Eu ii evaluez pe micuti de foarte multa vreme, din momentul in care am decis sa imi fac o scoala de dans, intrucat pe cei pe care ii selectez ii duc la concursuri si trebuie sa am capacitatea de a depista talente. 
La “KIDSing”, eu sunt cel care noteaza partea artistica, miscarea scenica, mai putin prestatia muzicala. Cu toate acestea, rolul meu este important, deoarece un artist complet trebuie sa stie si sa cante, dar si sa puna momentul in scena, sa aiba un efect asupra publicului.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16766943/1/media-141086070919423600.jpg

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Rep: Esti un jurat imposibil sau unul indulgent?

W: Foarte greu de spus! Initial, am crezut ca rolul meu va fi usor, pentru ca avem doi

profesionisti, Cotabita si Antonia, care se pricep foarte bine la muzica! Cu toate acestea, uneori sunt momente in care copiii se concentreaza doar asupra muzicii si uita de partea artistica, ceea ce nu e in regula si atunci, in momentul acela, din micutul Will cel dragut si simpatic devin un pic mai rau. In rest, sunt destul de indulgent. Citeste continuarea pe wowbiz.ro!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.