Interviu la dublu cu Alex Velea si Antonia! Asa sinceri nu i-ai vazut niciodata. Ce concurs a castigat el cand era mic si care e artistul preferat al frumoasei cantarete

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:22

Ii vezi in noul sezon "Roata norocului", la Kanal D. Prima emisiune se difuzeaza duminica, de la 20:00.

Tineri, frumosi, celebri si impliniti, Alex Velea si Antonia au acceptat sa ne acorde, in platoul emisiunii "Roata Norocului", un interviu fabulos despre familie, copilarie, fani si bineinteles, miracolul lor de 8 luni, pe nume Dominic, pentru WOWbiz.ro.

WOWbiz.ro: Aveti o cariera de invidiat, milioane de fani, hit-uri pe banda rulanta. Parintii vostri v-au sustinut de la inceput, de cand v-ati exprimat dorinta de a face o meserie din talentul vostru?

Alex Velea: Familia mea m-a sustinut dintotdeauna.

Au crezut in mine si tin minte si acum cat de fericiti am fost toti cand am luat eu un premiu la emisiunea “Vedete cu ghiozdane”.

Antonia: Prima oara am cantat in fata unui public, in clasa a cincea sau a sasea, la un concurs de talente organizat in scoala noastra. Am ales o piesa de la “Destiny’s Child” si am fost foarte emotionata. Mama era in fata mea si imi facea semne, ca aveam guma in gura si se vedea.

Nu-ti imagina ca plescaiam, o tineam in spate, dar tot se observa. Si acum rad cu mama cand ne amintim.

WOWbiz.ro: Antonia, camera ta era plina de postere cu artistii tai preferati, in adolescenta?

Antonia: O, da! Aveam multe cu Backstreet Boys si cu Spice Girls. De la BSB, preferatul meu era Kevin, iar de la SG, “Posh”, adica Victoria Beckham.  Eu spuneam ca sunt “Posh” iar prietena mea cea mai buna din SUA era “Sporty Spice”, adica Melanie C.

Acum, artista mea favorita este Beyonce. Are o voce extraordinara si un show pe masura. Este unicat! Nimeni nu poate sa fie ca ea, e un model pentru toti artistii, este absolut desavarsita.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

WOWbiz.ro: Alex, ce face fiul vostru?

Alex Velea: Creste, are 8 luni…Este o dulceata de copil, i-am cumparat un premergator si s-a acomodat imediat.

Are multe jucarii, dar cel mai mult ii plac telefonul meu si un ratoi sau ornitorinc, ma rog, ceva cu cioc…Antonia, ajuta-ma! Cum il cheama?

Antonia: Of, am un lapsus…

Alex Velea: Ma rog, intelegeti voi, o jucarie cu cioc (rade)!

citeste continuarea pe WOWbiz.ro.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.