INTERVIU: Sibel Taşçıoğlu, despre rolul Pembe din serialul „O dragoste”! Ce spune celebra actriță despre relația cu colegii săi și despre noul sezon al producției! „Îi iubesc mult pe toți colegii mei, dar cei de care sunt mai apropiată sunt...”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 iul 2024, 23:34

Sibel Taşçıoğlu, renumita actriță care joacă rolul Pembe în serialul „O dragoste” a ajuns de curând în România și a oferit un interviu de senzație în cadrul căruia a făcut dezvăluiri uluitoare!

Serialul turcesc „O dragoste” a cucerit publicul din România încă de la primele episoade difuzate la Kanal D datorită unei povești impresionante de viață, pusă în scenă de actori renumiți și apreciați în Turcia pentru talentul lor desăvârșit. Printre aceștia se numără și marea actriță Sibel Taşçıoğlu, pe care publicul din România a cunoscut-o încă din anul 2015, când a jucat în serialul Yaman, apoi a revenit în producțiile Kosem și Mă numesc Zuleyha, iar anul acesta renumita actriță a făcut furori în serialul O dragoste.

Sibel Taşçıoğlu, dezvăluiri impresionante despre serialul „O dragoste”

La scurtă vreme de la încheierea celui de-al doilea sezon al producției, celebra actriță Sibel Taşçıoğlu a ajuns în țara noastră și a oferit un interviu de senzație postului Kanal D, în care a vorbit deschis despre rolurile sale de suflet, dar a făcut și dezvăluiri uluitoare din culisele îndrăgitului serial O dragoste.

Citește și: Sibel Taşçıoğlu, actrița care dă viață personajului Pembe în producția „O dragoste”, momente de senzație alături de colegii săi din serial! Iată cum au fost surprinși în culise

1. Sermin Yaman din serialul Mă numesc Zuleyha, Nevin Koper din Yaman, sau Pembe? Care rol vi s-a potrivit mai mult? Ce au în comun cele trei personaje?

Le-am jucat pe toate cu multă plăcere! E greu să disting între ele! Poate faptul că sunt cam dominatoare cu copiii lor! Dar, firește, nu au mare legătură cu mine!

2. Când nu sunteți la filmări, cum va place să va petreceți timpul?

De fapt, în timpul sezonului, nu prea avem mult timp liber. Lucrăm foarte intens! După muncă, desigur, îți face bine să petreci timp cu prietenii, să socializezi puțîn, dar prefer mai mult să-mi petrec timpul odihnindu-mă! În timpul liber, mergem în vacanțe, că acum! Mie și soțului meu ne

face plăcere mai mult să ne plimbăm, să vedem locuri noi!

3. Dacă ar fi să descrieți în trei cuvinte personajul Pembe Unal, care ar di acelea?

Pembe e o femeie foarte tradiționalistă, dominatoare... Pot s-o numesc tradiționalistă, dominatoare... Cum mai pot s-o numesc? E și puțîn influențabilă, de fapt! Pe de altă parte, e și inteligență, dar cred că nu își folosește inteligență pentru lucruri bune!

4. Cu ce actori din serialul „O dragoste” ați legat prietenii?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

ÎI iubesc pe toți colegii mei, dar cei de care sunt cea mai apropiată sunt Ceren Karakoc, care joacă personajul Nursema... Colegă mea e o actrița nemaipomenită! Sunt prietenă foarte bună cu Emrah, care joacă personajul Mustafa... De asemenea, cu Bahtiyar, care joacă personajul Zulkar... De fapt, ma înțeleg foarte bine cu toți colegii din distribuție, deși, totuși, există unii de care omul se simte cel mai apropiat... Pot să-i enumăr pe acești trei colegi...

Citește și: Sibel Taşçıoğlu, actrita din serialul „O dragoste”, vizitează România pentru un motiv surprinzător

5. Care este persoană cu care Pembe Unal nu rezonează absolut deloc, însă Sibel Tascioglu se înțelege de minune?

Cu Silă... În serial, Pembe și Doga nu se înțeleg deloc. La fel cu Gorkem... Adică cu Ozge. Cu personajele Doga și Goerkem, adică Silă și Ozge... Cu Kivilcim, Evrim... Mă înțeleg foarte bine cu toate colegele!

6. Mesaj pentru fani?

Sunt foarte fericită că serialul nostru este foarte iubit în România! Să ne urmărească în continuare! Al treilea sezon va fi de senzație!

7. Un detaliu picant din noul sezon, o declarație în exclusivitate pentru fanii din România!

Aș vrea să fi avut o asemenea informație! V-aș fi spus cu plăcere! Dar, din păcate, nici noi nu știm nimic clar despre al treilea sezon! Sezonul s-a încheiat foarte frapant, într-un punct culminant! De acum încolo, se va ajunge la un deznodământ, treptat, dar, sincer, nu știu nici eu ce anume se va întâmplă! Mulțumesc!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.