Interviu WOW! Judoka Alina Dumitru a marturisit ca este chibzuita cu banii: "Nu pot sa spun ca dau foarte multi bani pentru ca nu imi permit" Vezi cat a castigat din sport

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 17 iul 2022, 07:35

Campioana Romaniei la judo, Alina Dumitru, a recunoscut ca nu cheltuieste multi bani pe haine si ca este intr-o relatie cu un kinetoterapeut cu care se va muta impreuna in curand.

Campioana Romaniei la judo, Alina Dumitru, a recunoscut ca nu cheltuieste multi bani pe haine si ca este intr-o relatie cu un kinetoterapeut cu care se va muta impreuna in curand.

"Nu pot sa spun ca dau multi bani pe haine, cand imi place ceva mult ma duc, ma plimb prin magazine sa vad daca gasesc altceva mai frumos, dupa care, daca mi-a ramas gandul la el, ma duc si mi-l cumpar.
Dar nu pot sa spun ca dau foarte multi bani ca nu imi permit. Nu pot sa zic ca am castigat milioane de euro, nu e nici macar jumatate de milion, e mult mai putin. Nu stiu sa spun o suma exacta pentru ca am mai cheltuit, mi-am luat apartamentul si altele, dar nu cred ca am castigat mai mult de 200.000 de euro",
a declarat Alina in exclusivitate pentru WOWbiz.


Judoka este intr-o relatie de mai bine de un an cu un kinetoterapeut cu care se va muta in curand. Acesta i-a facut cadou un talisman inainte de JO de la Londra.

"Sunt intr-o relatie acum, ne-am cunoscut acum un an de zile, este kinetoterapeut la un centru din Mures si acolo ne-am cunoscut, cand am fost pentru recuperare. Deocamdata vrem sa ne mutam impreuna, dupa care trebuie sa urmeze si casatoria.
E normal, imi doresc sa fiu mireasa, sa fiu mamica. Cu siguranta mi-as da copilul la judo, trebuie sa faca miscare, nici nu ma gandesc la asta, il oblig. Am un talisman primit de la prietenul meu inainte sa plec la Londra"
, a mai spus sportiva.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/alina-cu-medalii-84735f6cf84dd337fbe97c43d24f4997.jpg
Alina are peste 80 de medalii si trofee pe care le tine intr-o biblioteca facuta de tatal ei, caruia i-a lasat jumatate din ele pentru a le admira zilnic in propria casa.


"Aici este camera unde am amenajat o mica biblioteca facuta de tata unde sa-mi asez o parte din trofee si medalii pentru ca daca  am stat la mama mea, au mai ramas si la ei pentru ca le-a fost greu sa le iau pe toate de la ei, au spus sa le mai las si lor. Nu le-am numarat, dar cred ca sunt peste 80-90. Ultima oara, acum 7 ani, aveam 60", a mai adaugat aceasta.


Cu medaliile de la Beijing si de la Londra, de aur si argint, sportiva le tine la capul patului sau: "Asta este camera mea si trofeele stau chiar la capul meu, le tin alaturi de mine. Asta este cea de argint de la Londra si cea de aur de la Beijing."

 

Taguri: