Interzis minorilor! O poza INDECENTA cu Larisa de la “Puterea dragostei” a scapat pe internet. Doar Adrian trebuia sa o vada

Autor: Raluca Vitu

Cat timp a fost in casa “Puterea dragostei”, Larisa a facut furori printre concurentii de sex masculin.

Este  femeie frumoasa, o prezenta senzuala si era si normal sa fie dorita de mai toti barbatii din casa iubirii. Insa doar unul i-a ajuns la inima: Adiran. Cei doi au format un cuplu cata vreme au participat la emisiune, iar cand s-au intros acasa, au decis sa isi continue relatia care, din cate se vede, devine din ce in ce mai stransa.

Citeste si: None Madalin, la brat cu doua BOMBE SEXY! Cine sunt bunaciunile? Fanii au inlemnit cand au aflat

Pana sa ajunga in concursul matrimonial, Larisa nu a dus o viata usoara, fiind nevoita sa apeleze la videochat pentru a face rost de bani sa isi poata duce existenta. Pentru ca este atat de frumoasa si pentru ca multi o condamna de alegerile pe care le-a facut in viata, rautaciosii au inceput sa lanseze fel de fel de zvonuri despre Larisa sau sa posteze in mediul online fotografii cu ea complet goala, asa cum numai Adrian ar trebui sa o vada in dormitor, in clipele lor de intimitate.

Citeste si: Bianca si Alexandru, sarut pasional! "Mi-e drag sa te sarut! Esti dulce! Esti finuta!" Cei doi au dat frau liber sentimentelor si au decis sa formeze un cuplu! Iata ce si-au marturisit cei doi indragostiti!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata fotografia pe care nu ar fi trebuit sa o vada toata lumea: