INTERZIS PERSOANELOR PUDICE! Masajul regilor, o terapie de senzatie VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 07 nov 2020, 20:55

Masajul regilor este un nou timp de masaj efectuat in acelasi timp de doi masori.

Lumina difuza, muzica ambientala si patru maini fermecate care ating fiecare muschi. Numai privind astfel de imagini si simti cum intreg trupul se relaxeaza. Daca asa erau rasfatati regii si reginele in vremurile de altadata, ne declaram invidiosi! Din fericire, doamnelor si domnisoarelor, acum oricine isi poate permite sa aiba parte de un asemenea tratament.

Maseuzele isi incalzesc mainile, apoi incep ungerea corpului. Folosesc un ulei cald, aromatizat. Ce este special la acest tip de masaj este ca doua persoane se vor ocupa de dumneavoastra.
Sincronizarea este cuvantul cheie. Acest tip de masaj nu este doar unul de relaxare, ci ajuta circulatia sangvina si limfatica, detensionand astfel musculatura. Spre deosebire de masajul clasic, unde o singura persoana face masajul, aici nu exista riscul ca clientul sa plece fara sa se detesioneze total. Specialistii atrag atentia, insa, ca acest tip de masaj nu se potriveste persoanelor pudice.

 

Taguri:

În cadrul ediției de luni, 9 septembrie, a emisiunii „Follow us!”, printre invitați s-a numărat Adrian Cuculis, care a vorbit despre evoluția cazului „2 Mai”, în care Vlad Pascu a ucis doi tineri și a rănit alți trei.