Inteviul neobisnuit cu Leana, Costel si Axinte! Artistii din "Vacanta Mare" ne-au marturisit cum este viata lor cand nu sunt in lumina reflectoarelor

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:16

Cu toate ca de 6 ani nu au mai filmat, lumea nu i-a uitat! Cele mai indragite personaje din “Vacanta Mare” au revenit la treaba.

Inainte de inceperea filmarilor, toata echipa a stat a pozat. Am luat parte si noi la sesiunea foto. Imbracati in 'civil', mai mai sa nu-i recunosti, dar trebuie sa fim constienti ca Leana, Costel, Axinte si toate celelalte personaje sunt alti oameni si au alte preocupari in viata de zi cu zi.

Le place ceea ce fac si acest lucru se vede. Joaca din pasiune si se distreaza atat pe platourile de filmare, cat si in culise.

Va era dor de ei, nu? Recunoasteti!

E clar. Abia asteptam sa revina pe micile ecrane. Scenariul este nou nout si e presarat cu… declaratii la DNA. Mai mult nu va spunem, nu dam mai mult din casa.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Urmariti in materialul urmator un interviu cu "Vacanta Mare":
##VIDEO139943##