Intinde palma si verifica urmatorul lucru: ai 4 linii de-a lungul incheieturii, la fel ca in poza? esti printre putinii din lume! Uite ce inseamna acest lucru

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 05:54

Tehnica citirii in palma se practica inca din cele mai vechi timpuri.

Potrivit acesteia, orice semn aparut pe mainile noastre nu se afla acolo intamplator si are o explicatie si o interpretare foarte bine pusa la punct. Poti face un mic test chiar acum.

Priveste-ti cu atentie incheietura mainii. ai 4 linii acolo? Faci parte dintre putinele persoane din lume cu acest semn, care indica faptul ca vei avea o viata lunga: poti trai chiar si peste 100 de ani.



Ce este si mai rar este insa un triunghi aparut in aceeasi zona. Semnificatia lui? Noroc chior cum ar spune unii; poti face rost de bani chiar atunci cand ai mai mare nevoie de ei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.