Intors in tara, Andrei Stoica a povestit cum se filmeaza EXATLON. Ce a raspuns cand moderatorul l-a intrebat daca "mai sunt oameni acolo?"

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 14 mar 2018, 17:19

Andrei Stoica a fost invitat la postul de Radio DIGI FM, unde a vorbit despre cel mai vizionat show TV al momentului in Romania.

Un adioascultator a fost curios daca show-ul EXATLON se filmeaza in continuare. "Show-ul, in momentul asta, se filmeaza in continuare? SI acum sunt oameni acolo, nu-i ceva inregistrat si montat ulterior?",  a completat Catalin Striblea.

 

"Se intampla aproape in timp real! Aproape in timp real... Se filmeaza, se editeaza si se transmite prin satelit. Se filmeaza non-stop", a

marturisit Andrei despre ritmul zilnic al concurentilor din tabara EXATLON din Republica Dominicana.

 

Fostul membru al echipei #Faimosii a povestit ca jucatorii nu stiu foarte multe despre realizarea emisiunii, ei fiind concentrati pe joc. In plus," Nu-ti spun nici cat e ceasul. Am ajuns sa stiu cat e ceasul dupa soare[..] Cand mi-am recuperat telefonul, am observat ca nu mai stiam cum sa umblu pe el, nu mai stiam sa intru in meniu....

 "

 

Urmareste mai jos interviul integral acordat de Andrei Stoica la radio:

 

 

 

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.