Întorsătură incredibilă la Survivor România 2021! Ce echipă a câștigat jocul pentru comunicare și camp-ul?

Autor: Ana Dinu
Intorsatura incredibila la Survivor Romania 2021

Jocul de comunicare din această săptămână a fost unul plin de surprize, dar și de incidente. O singură echipă a câștigat miza dublă pusă în joc. Cine a câștigat comunicarea și camp-ul?

Miza jocului de comunicare din această săptămână este una incredibilă, Faimoșii și Războinicii s-au duelat pentru un premiu dublu, mesaje în timp real de la cei dragi și camp-ul. Ce echipă a câștigat?

Cine a câștigat miza dublă la Survivor România 2021?

Începând din această săptămână, jocurile de comunicare vor avea miză dublă. Faimoșii și Războinicii se vor duela atât pentru comunicare, cât și pentru camp-ul din junglă sau de pe insulă.

Jocul pentru comunicare din această seară a fost unul plin de surprize, dar și de incidente. Cătălin Moroșanu și Jador au suferit accidentări grave, iar ei au fost nevoiți să stea restul jocului pe bancă, la indicațiile medicului. Jocul a luat o întorsătură incredibilă, semn că ambele echipe își doresc victoria.

Faimoșii au fost în defensivă jumătate din joc, însă și-au luat revanșa și au revenit rapid în forță.

Războinicii au condus jocul încă de la început, însă echipa roșie nu s-a lăsat învinsă. Jocul a căpătat o întorsătură bruscă de la 3-7 pentru Războinici. Faimoșii și Războinicii au adus scorul incredibil la 9-9.

Citeste si: Accidentare gravă la Survivor România 2021! Cătălin Moroșanu a căzut fulgerator la pământ. Ce se întămplă cu Faimosul?

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, a anunțat ștafeta mixtă.

Ultimul duel al serii pentru jocul de comunicare s-a dat între Zanni și Ana de la Faimoși și Andrei și Sindy de la Războinici.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Proba finală a fost executată de Zanni și de Andrei. Jocul de comunicare s-a încheiat cu victoria Faimoșilor care au întors scorul într-un mod inedit marca Survivor România 2021. Zanni a adus victoria Faimoșilor în cel mai important joc al sptămânii.

Faimoșii se vor bucura de mesaje în timp real de la cei dragi, dar și de un camp mult mai confortabil.

Războinicii au pierdut jocul pentru comunicare în ultimul moment, după ce ei au condus această partidă.

În consiliul din această seară, un concurent va părăsi competiția Survivor România 2021. Până în acest moment, cei nominalizați spre eliminare sunt Mellina de la Războinici și Sebastian Chitoșcă de la Faimoși. Cine va părăsi competiția în această seară?

Citeste si: Surpriză de proporții la Survivor România 2021! Faimoșii și Războinicii primesc o vizită surpriză îniante de jocul pentru comunicare.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.