Intorsatura neasteptata in cel mai recent divort Prigoana-Bahmuteanu. Uite cum i-a facut Prigoana pe plac Adrianei

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:10

Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu sunt tot sot si sotie.

Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana sunt din nou impreuna. Ce nu sperau altii sa se intample, iata ca s-a intamplat. Nu este vorba despre o noua impacare, ci o noua amanare. Adriana Bahmuteanu spera ca dupa termenul de astazi sa redevina o femeie libera. Ca de slabit, a slabit, pretendeti are, doar hartia de la tribunal o mai tine agatata de sotul sau.

Silviu Prigoana a fost de acord cu toate cererile Adrianei, dar nu si-a asumat si faptul ca si-ar fi lovit fiul in scoala.

Cum judecatorii nu pot da o sentinta in aceste conditii, au hotarat sa fie audiati martorii si sa se prezinte probe care sa certifice daca acest incident a avut loc sau nu.

Au trecut aproape cinci luni de cand nu mai stau sub acelasi acoperis, dar tot nu au gasit o formula de comunicare. Bahmu se declara obosita de tot scandalul iscat, iar Prigoana se vaita ca o fata mare.

Au ajuns in fata celui de al cincilea divort, poate si ultimul, dar la fel de sonor ca celelalte.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Un razboi al declaratiilor care cel mai probabil se va termina la urmatorul termen, programat peste o luna.

##VIDEO136716##