Intr-un moment pasional, iubita lui l-a supt de gat si i-a lasat un semn vizibil pe piele. E cutremurator ce s-a intamplat cu baiatul cateva ore mai tarziu din aceasta cauza! Toata lumea este in soc, parintii lui sunt distrusi

Autor: B.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 17 sep 2020, 21:45

Cazul de mai jos s-a petrecut in Mexic si trage un semnal de alarma asupra unor obiceiuri pe care le au tinerii indragostiti.

Totul a inceput dupa ce un baiat de 17 ani, pe nume Julio Macias Gonzalez, a fost supt de gat de iubita lui, intr-un gest de tandrete. Nimic ciudat pana aici.

Doar ca seara, in timp ce statea la masa cu familia lui, baiatul a inceput din senin sa aiba convulsii. Ulterior a lesinat; panicati, si neintelegand ce se intampla, parintii au chemat de urgenta salvarea.

Din nefericire medicii sositi la fata locului nu au mai putut face nimic pentru tanar, iar acesta a decedat.

Toti au ramas socati cand au vazut rezultatul autopsiei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Se pare ca Julio murise din cauza unui cheag de sange care s-a format atunci cand iubita lui l-a sarutat cu patima pe gat.

Cheagul a urcat spre creier, unde a obturat o serie de vase de sange importante, provocand astfel un atac cerebral.

Acum familia baiatului vor sa o actioneze in judecata pe iubita lui, considerand ca aceasta este cea care i-a provocat moartea.

 

Taguri: