Intră sau nu Sânziana Buruiană în Cartea Recordurilor pentru cea mai lungă perioadă de alăptat? "După 6 ani de alăptat încă mai pot purta decolteu"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 11 apr 2023, 00:30

Ce spune Sanzi despre alaptarea indelungata

Sursa: Instagram

Sanziana Buruiana s-a retras din lumina reflectoarelor, insa participa la diferinte evenimente mondene alaturi de fetita ei cea mare, Izabella.

Desi nu îi mai place demult să fie în mijlocul evenimentelor mondene, fiind în primul rand o mama devotata pentru care cele doua fiice contează mai mult decât să își piardă câteva ore la vreo ieșire inr-un club, Sânziană Buruiana se declara foarte fericita, mai ales cu schimbările care au loc odată ce devii părinte. 

Sanziana Buruiana, mandra de fetita ei cea mare, Izabela

Citeste si: Fiica cea mica a lui Bursucu a împlinit 4 ani. Cum arată Anays acum și ce mesaj emoționant i-a scris prezentatorul matinalului "Dimineața cu noi"

Prezenta în cadrul Bucharest Fashion Week, Sânziana Buruiana și fiica ei, Izabella, au făcut senzație pe podium atunci când au defilat. Cea mica nu este străină de lumea modeling-ului pentru că de ani buni activează în acest domeniu, mămică ei celebra observând câteva aptitudini care o ajuta să fie în prim plan: "Mi-aș dori să aibă o meserie serioasa, totuși, ea e o zodie mai de șefa că să zic așa, dar în timpul liber mi-ar placea să o văd în reviste, pe podium.

Mai ales că la 5 anișori a defilat la Fashion Week la Paris și la Praga, așa că îmi place că acum, în rândul copiilor, e o evoluție mai rapida decât înainte. Îi place mult să și cante, îi place și desenul. Dar pentru că e foarte fotogenica, mi-ar placea să continue cu modeling-ul."

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Sanziana Buruiana vrea in Cartea Recordurilor

Citeste si: Bianca Drăgușanu, o nouă schimbare de look. Cum a apărut vedeta pe rețelele de socializare împreună cu fiica ei: "Am foarte mari emoții. Nu m-am mai atins de el de aproape 2 ani!"

Și pentru că Sânziana este mămică a doua fetițe, vedeta nu s-a dat înlături de a le alăptă ani buni, în total cam 6 ani și jumătate și spune că acest lucru nu a deranjat-o niciodată, din contra a fost un

lucru extrem de benefic pentru sănătatea celor doi copii deoarece niciodată nu a fost la spital cu ei: "Acum o alăptez și pe cea mica, are doi ani, să vedem cați ani o voi tine așa. Să mă interesez care a fost cel mai mare record. Cea mare a mai început să renunțe, cea mica încă nu, nu stiu cât vă mai dura. Pentru mine e o metoda foarte buna de alinare, de a le adormi, însă când vezi că imunitatatea lui e foarte buna, contează.
Îi formezi de mici aceasta imunitate. Eu cred că încă nu am probleme cu declolteul, după 6 ani și jumatare de alăptat. Stiu că multe femeie își fac griji în aceasta privință"
, a explicat Sânziană Buruiana pentru wownews