„Intrarea libera. Iesirea te costa viata.” 12.000 de oameni au cerut pedepsirea vinovatilor pentru ca tragedia de la Colectiv sa nu se repete

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:38

„Noua ne pasa, noi vrem sa schimbam ceva!”, a fost mesajul participantilor.

Jandarmii au numarat peste 12.000 de participanti la marsul tacerii organizat in Capitala. Oamenii s-au adunat la Universitate, apoi au plecat spre clubul Colectiv. Chiar daca nu-i cunosc pe tinerii morti sau raniti, toti se simt legati de aceasta tragedie. Tineri si batrani, indiferent de profesie si preocupari, oamenii au iesit in strada pentru a transmite un mesaj clar.

O tanara a venit la mars cu un banner socant: „Intrarea libera.

Iesirea te costa viata.” O mare de oameni au umplut piata din fata clubului Colectiv. Lumanarile aduse de ei tin flacara sperantei aprinsa. Ceva trebuie sa se schimbe, o decizie extrema trebuie sa duca la pedepsirea vinovatilor si la indreptarea situatiei din astfel de cluburi, spun oamenii.

Si la Bacau, sute oamenii au iesit in strada, intr-un mars al tacerii, dar cu gandul ca autoritatile vor face ceva astfel incat  sa nu se mai intample inca o tragedie asemanatoare cu cea din Capitala.

Trei bacauani se afla printre victimele de la clubul Colectiv. Sunt in viata, insa au arsuri destul de grave si se afla in acest moment internati.

Doliu a fost si in Piata Operei din Timisoara. De ziua mortilor, banatenii nu au aprins candele doar in cimitir. S-au adunat, aseara, in centrul Timisoarei in semn de omagiu pentru victimele de la Colectiv.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

La Timisoara ar fi trebuit sa se desfasoare in week-end primul festival de rock din oras, eveniment pe care organizatorii

l-au anulat.

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.