„Între două nu te plouă”. Deea Maxer, adevărul despre relația ei cu Robert Drilea. Ce se întâmplă între cei doi îndrăgostiți

Author: Diana Ghita

Deea Maxer și iubitul ei, Robert Drilea

Sursa: Instagram

Celebra cântăreață, Deea Maxer, formează un cuplu cu Robert Drilea de aproape 7 luni, după ce a divorțat de soțul ei, Dinu Maxer.

Deea Maxer și Robert Drilea par să se iubească sincer, arătându-se un cuplu foarte fericit, pe rețelele de socializare. Din iubire pentru ea, bărbatul are grijă ca Deea Maxer să depășească momentele neplăcute care au urmat după divorțul de fostul partener.

Care este adevărul despre relația dintre Deea Maxer și Robert Drilea

Artista se simte împlinită lângă Robert Drilea, care o iubește atât pe ea, cât și pe copiii ei, din căsnicia cu Dinu.

Acesta îi arată sentimentele pe care le are față de iubita lui prin diverse gestruri simple, dar cu o puternică semnificație.

Robert și Deea petrec multe momente de calitate împreună, iar bărbatul este mereu atent să o înveselească pe femeia iubită surprinzând-o cu diferite cadouri.

Recent, vedeta i-a luat, și ea, prin surprindere pe internauți, stârnindu-le curiozitatea. Aceasta s-a filmat în timp cânta o melodie inedită.

Mai apoi, artista s-a postat pe InstaStory.

„Bună dimineața! Ce faceți? Cum vă începeți săptămâna? Vă dau câteva vești.(...) Poate ne mai schimbăm vibe-ul.”, a spus Deea Maxer, în videoclipul postat pe pagina ei de Instagram.

Mai apoi, aceasta a început să fredoneze versurile unei piese, prin care a generat numai curiozități vizavi de situația actuală dintre ea și Robert Drilea.

„Între două nu te plouă, dar nici soare n-o să vezi! Faină piesa, fetelor.”, au fost versurile cântate de către Deea Maxer.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Cât de implicat este Robert Drilea în creșterea copiilor Deei Maxer: ”Mergem cu bunicii și cu Robert” Maysa a împlinit vârsta de patru ani

Ce gesturi au Deea Maxer și Robert Drilea unul față de celălalt

Mesajul melodiei este unul surprinzător, având în vedere că, până acum, îndrăgostiții fac publice tot felul de momente frumoase trăite împreună, cum ar fi pozele și filmulețele realizate în timpul vacanței din Dubai, pe care Deea și Robert au petrecut-o împreună.

De asemenea, în ultimul clip, postat de către Deea Maxer, ea și iubitul ei păreau foarte îndrăgostiți, fiind foarte tandri unul cu celălalt în timp ce se bucurau de o dimineață însorită de toamnă.

Nu în ultimul rând, în urmă cu ceva timp, Deea Maxer a postat un story pe Instagram în care le-a arătat urmăritorilor cum o răsfață Robert. Cu toate că nu era vreo ocazie specială, Robert i-a dăruit un superb buchet de flori, din dorința de a-și arăta atenția și iubirea față de frumoasa cântăreață.

Nu în ultimul rând, din imaginile apărute, până acum, în online, Robert Drilea pare foarte atașat și de copiii femeii iubite.

Citește și: „În pragul unui atac cerebral”. Deea Maxer dezvăluie adevărul despre relația ei cu Robert Drilea, care durează de mai bine de 6 luni