Întreaga familie Eren caută banii pe care i-a ascuns Fatma. Ce se întâmplă în episodul de azi al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”? Vezi online live episodul de miercuri, 11 septembrie, începând cu ora 20:00

Autor: Cristina Mocanu

Întreaga familie Eren caută banii pe care i-a ascuns Fatma.

Sursa: sursă Kanal D

Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, miercuri, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Totul pentru familia mea” va fi difuzat de luni până vineri, pe Kanal D, de la ora 20:00. Iată ce se întâmplă în episodul de azi:

Ce se întâmplă în episodul de azi în “Totul pentru familia mea”?

Suzan vrea sa îi spună lui Yaman că este însărcinată, dar se răzgândește când Sureyya îi spune că merg să facă rezervarea pentru nuntă.

Akif află că ei așteaptă un copil și îi spune lui Yaman. Atunci Sureyya îl părăsește. Yaman îi spune lui Suzan că el o iubește pe ea și că s-a logodit cu Sureyya doar ca să îi facă în ciudă, fiindcă era supărat pentru că l-a respins.

Asiye își găsește un nou loc de muncă la un fast-food. Întâmplarea face că patronul ei este prieten cu Ayaz.

Întreaga familie Eren, în special Ogulcan, caută banii pe care i-a ascuns Fatma. La finalul episodului, Fatma își amintește unde i-a pus.

Lidya își dă seama că nu are nicio șansă cu Omer și îi dă o șansă lui Sarp, care este îndrăgostit de ea.

Citește și: Cine este actrita celebră care și-a donat toata averea celor nevoiași; telespectatorii o pot urmări pe micul ecran, la Kanal D

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Mai jos poți urmări promo pentru primul episod al serialului “Totul pentru familia mea”:

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Totul pentru familia mea” pe Kanal D

În serialul turcesc „ Totul pentru familia mea ”, este vorba despre 4 frați care rămân orfani după ce părinții lor sunt uciși.

Ulterior, fratele mai mare își pierde și el viața, astfel că cei trei frați sunt nevoiți să se descurce singuri. Asupra vieții celor patru frați își va pune amprenta Afik Atakul, un om malefic care este gata să își ducă toate planurile malefice la bun sfârșit.

Frații nu vor avea o viață deloc ușoară, ajungând să trăiască în condiții improprii, iar rudele nu doresc custodia acestora, dar amintirea vie a părinților lor și iubirea pe care și-o poartă îi va ajuta să depășească orice obstacol.

Citește și: Turan Cihan Şimşek, Oğulcan din serialul Totul pentru familia mea, în cele mai hazlii ipostaze alături de colegii săi! Iată cum au fost surprinși îndrăgiții actori pe platourile de filmare

Serialul “Totul pentru familia mea” poate fi urmărit miercuri, 11 septembrie 2024, începând cu ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.