Intreaga lume este IN DOLIU! A MURIT omul care a facut milioane de copii fericiti

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 17 oct 2020, 03:45

Hans Riegel, patronul grupului german Haribo, cel mai mare producator de bomboane european, a murit la varsta de 90 de ani, au anuntat marti reprezentantii acestei companii familiale.

Fiu al fondatorului grupului Haribo, Hans Riegel suferea de o tumoare la creier de care a fost operat in vara acestui an. Din 2010 el impartea cu doi dintre nepotii sai- Hans-Guido si Hans-Arndt- conducerea grupului, unde supraveghea activitatea serviciului de marketing.

Infiintat in 1920, la Bonn, de Hans Riegel Sr., grupul Haribo- acronim pentru "Ha" de la Hans, "Ri" de la Riegel si "Bo" de la Bonn- este prezent in 15 tari europene, are peste 6.000

de angajati si exporta in peste 110 tari micutii ursuleti din gelatina, capsunile Tagada si melcisori din lemn-dulce.

Cifra de afaceri anuala a grupului este evaluata la 2 miliarde de euro, potrivit unor surse citate de presa germana, intrucat grupul nu isi face publice rezultatele financiare.


Sursa: Mediafax.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.