Intreaga lume este IN DOLIU! Unul dintre cei mai iubiti actori A MURIT FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 12 nov 2020, 03:50

Actorul american James Gandolfini, celebru prin rolul Tony Soprano in serialul HBO "Clanul Soprano", a decedat la varsta de 51 de ani, in Italia, a anuntat miercuri presa americana.

Actorul a murit in urma unei crize cardiace, potrivit site-urilor Variety si TMZ. Potrivit bbc.co.uk, Gandolfini se afla in Italia pentru a participa la un festival de film organizat in Sicilia.

 

James Gandolfini a devenit celebru cu rolul "nasului" din "Clanul Soprano", care a rulat pe micile ecrane timp de opt ani, iar ultimul episod al acestei saga a unei familii de mafioti din New Jersey, difuzat in Statele Unite pe 11 iunie 2007, a fost urmarit de mai multe milioane de spectatori.



Pentru ca ultimul episod al serialului nu a dat lamuriri exacte despre destinul "nasului", multi au speculat ca va urma un lungmetraj, insa producatorii au negat acest lucru.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 

Calificat de New York Times ca, "poate, cea mai

mare opera a culturii americane din ultimii 25 de ani", serialul "Clanul Soprano" a obtinut, de la crearea sa in 1999, cu 126 nominalizari si 21 premii Emmy, dar si cinci Globuri de Aur.

Gandolfini a castigat pentru rolul lui Tony Soprano 3 premii Emmy si un Glob de Aur. La inceputul lunii iunie, "Clanul Soprano" a fost desemnat serialul cu cel mai bun scenariu din istoria televiziunii americane, intr-un top alcatuit de Sindicatul scenaristilor americani (Writers Guild of America).


 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.