Intrebarea aceasta sta pe buzele tuturor romanilor.  Motivul pentru care sicriul lui Vadim Tudor nu a incaput in groapa, explicat de doamna cu secera

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:25

O doamna cu secera in mana dezleaga astazi misterul.

Pe cat de mare a fost bulucul la inmormantarea Tribunului, pe atat de multe s-au spus despre clipele de groaza in care sicriul nu a intrat in groapa. O doamna care are loc de veci in cimitirul unde isi doarme somnul eternitatii Corneliu Vadim Tudor i-a fost si vecina Tribunului. Stie rostul tuturor gropilor si ne-a explicat pe indelete ce s-a intamplat ieri.

Ramase fara capul familiei, sotia si cele doua fiice indurerare au primit si o veste buna, tocmai din partea Razboinicului Luminii. 

Gigi Becali vrea sa ajute, dar pune conditii asa cum numai el stie: „ori vrei sa supravietuiesti ori vrei sa tii cainii. Una din doua, nu ma obliga nimeni sa o fac, nu o fac din ipocrizie, nici din populism. O fac din dragoste, ajut, dar nu ma duc sa dau mancare la caini”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Imediat

a venit si replica fiicei celei mari: „Refuzam orice fel de ajutor din partea dansului.(...) Vorbele ne-au jignit si pe noi si memoria tatalui meu.” ##VIDEO144208##

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.