Intrebarea care e pe buzele tuturor. Cand se vor opri cutremurele de la Izvoarele, judetul Galati?

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:28

Echipele de specialisti sunt uimite in fata acestui femonen unic si nu se pot pronunta inca. In zona s-au simtit peste 200 de cutremure in numai doua saptamani.

Inca o echipa de specialisti a venit in zona in care s-au simtit peste 200 de cutremure! Sunt doua saptamani de groaza pentru locuitorii de aici. Cu totii vor sa stie cand se va incheia calvarul. Un secretar de stat din cadrul Ministerului Educatiei si Cercetarii a fost a inspectat dealurile din zona, iar concluzia a fost ca, in urma acestor cutremure, nu sunt alunecari de teren. Cu toate acestea, vor mai fi instalate mai multe aparate, ca sa fie siguri ca nu se insala.



Oamenii sunt satui sa nu primeasca explicatii si sa traiasca permanent cu frica in san. Pentru ca pamantul a dat semne ca se mai linisteste, izvorenii au inceput, incet, incet, sa-si reia treburile gospodaresti. Chiar si asa, teama ca locuintele crapate se vor prabusi peste ei n-o alunga nimeni. Totusi, exact cand oamenii se linistisera, specialistii i-au anuntat ca alte doua cutremure au fost inregistrate. Din fericire, au fost de mica intensitate!

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16736902/1/media-138132146775951100.jpg
##VIDEO82063##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.